Agriturismo i Montaione i Toscana

Casa al Noce

 
Casa al Noce är inte tillgänglig i dagsläget
Casa al Noce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montaione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta karakteristiska lilla bondhus ligger bland kullarna en kilometer utanför den trevliga medeltida byn Montaione.

De två lägenheterna har båda plats til fyra personer , och de har båda eget utomhusområde med bord, stolar och solstolar. Swimmingpool finns här tack och lov inte, för denna gård är till för dem av oss, som önskar fred och ro i äkta lantliga omgivningar, samtidig med att vi gärna vill kunna gå till (och inte minst från) restauranger. Och så ska det även nämnas, att ägaren också själv producerar ett gott vin, som han gärna säljer till gästerna. Huset är uppdelat i två lägenheter, och ägaren bor här inte själv, så om man önskar kan en större familj eller grupp ta dem båda och därmed få huset helt för sig själva. De sista 100 meter till gården är grusväg.

Läs mer om Casa al Noce

Tvårumslägenhet Isabella med 2/4 sovplatser
- är 45 m² stor och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med TV, bäddsoffa för två personer och kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenhetens möblering är lite bättre än Loredanas. Lägenheten har privat utomhusområde med bord, stolar och solstolar.

Tvårumslägenhet Loredana med 2/4 sovplatser
- är 60 m² stor och ligger på två etager med ingång på första våningen. Här finns det uppehållsrum med öppen spis, TV och kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox) samt badrum med dusch och toalett. På andra våningen (som du kommer upp på genom en smal spiraltrappa) finner du ett genomgångsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med litet badkar och toalett. Lägenhetens möblering är lite sämre än Isabella. Lägenheten har privat utomhusområde med bord, stolar och solstolar.

Dölj texten
 
 
search map