Omdömen från Borgo San Benedetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo San Benedetto

Läs personliga omdömen av Borgo San Benedetto som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo San Benedetto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk rekommendationsvärt ställe

Detta ställe är helt fantastiskt. Även om stället har några fler rum än förväntat så råder ett helt otroligt lugn på stället. Det far ett fridfullt andningshål, mycket centralt placerat i Toscana. Området vid hotellet med pool är en oas. Personalen är leende och rar samt uppsökande på ett bra sätt.
Vi har tidigare rest till Gardasjön men kom hem med en känsla av att ha varit i "tivoliland" och inte upplevt Italien. Här mitt i Toscana får man verkligen den italienska kulturen ända in under naglarna.
Ett tips till framtida gäster är att använda restaurangen på stället. Maten är verkligen god, priserna är rimliga. Detta är nog även orsaken till att restaurangen är MYCKET besökt, så se till att boka bord vid ankomsten.

Montaione som semester-destination

Läget är verkligen bra. Pisa och Firenze ligger inom en timmes körning, och Siena är lite över en timme.
Vi tillbringade en del tid i vår hyrbil med att bara köra runt och njuta av landskapet längs de små vägarna.
Det finns en del restauranger i området, och flera affärer så som Lidl, Coop och Penny.

Borgo San Benedetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Borgo San Benedetto
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map