Semesterbostad i Montaione i Toscana

Borgo San Benedetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården, som består av flera byggnader, ligger omgiven av ett vackert landskap och här finns stora område att röra sig på. På tomten finns två pooler där den ena har en del till de yngsta gästerna och här finns möjlighet att spela tennis, pingis och fotboll. På Borgo San Bendetto är det lätt att koppla av och om du känner för det kan du beställa både frukost, mellanmål och goda aperitifer samt njuta av lokala rätter i den tillhörande restaurangen.

Rustik miljö med härlig atmosfär

Ett traditionellt och enkelt kök är ofta det bästa och kan du dessutom intaga den den under bar himmel, då njuter du oftast ännu mer. I restaurangen Casa Masi väljer man noga ut sina råvaror och miljön är charmerande. Här känns det som om du trampat rakt in i förr i tiden och du kan riktigt känna av det äkta toskanska atmosfären. Vackra stengolv och välvda tak ger den speciella touchen som tillsammans med de rustika möblerna ytterligare förstärker den hemtrevliga miljön.

Under sommarhalvåret dukas det även upp i det fina inglasade uterummet och det du kan hitta på tallrikarna är allt från hemlagad pasta, goda kötträtter och smarriga efterrätter. Till detta serveras det givetvis goda viner och andra drycker.

Läs mer om Borgo San Benedetto

Fyll dagarna med spännande äventyr

Du kan börja dagen med att planera dina kommande äventyr i biblioteket., La Sala dei Pavoni. Och det finns mycket att se och göra i området. När du tröttnat på att lapa sol vid poolkanten, kan du spela tennis, pingis, basket, volleyboll eller fotboll. Barnen har även en liten lekplats där de kan leka av sig. Är du mer för sköna promenader och naturliv är det bara att sätta på sig de bekvämaste skorna eftersom du har ca 50 km leder runt dig genom kullar, buskar, fält och snår. Och befinner du dig här på höstkanten kan du hänga med på den berömda tryffeljakten. Ca 3 km från gården finns en golfbana Castelfalfi och du har flera möjligheter att upptäcka dina omgivningar på cykel, vespa eller fyrhjuling.

Vinprovning och matlagningskurs

Mat och dryck är för många ett stort intresse, speciellt för de gäster som väljer just Toscana. På Borgo San Benedetto kan du deltaga i de vinprovningar som ordnas och kan även vara med på en av matlagningskurserna som Luciana Masi håller i. För tider och priser hör gärna med receptionen när du ankommer. Runt om dig finns det gott om gårdar där du kan köpa goda viner med dig hem, och även i de mysiga små städerna brukar det finnas bra med shoppingmöjligheter när det kommer till mat och dryck.

Eftersom du bor med ett strategiskt läge kan du besöka flera av regionens små pärlor och måsten. Volterra och San Gimignano bör du inte missa och likaså det lutande tornet i Pisa eller Ponte Vecchio i Florens, och vad som sägs om Siena, med sina vindlande gator och torg.

Information som är bra att veta

Eftersom restaurangen är känd och omtyckt kan det vara svårt att få plats så vi rekommenderar att du förbokar. Borgo san Benedetto har ingen reception utan endast ett kontor. Detta innebär att du inte kan ankomma senare än utsatt tid. Vi vill uppmärksamma dig om att det inte finns någon mobiltäckning vid Borgo San Benedetto. Möjlighet till barbeque finns på förfrågan. Eftersom byggnaderna ligger utspridda kan avståndet till pool och restaurang variera. Även om lägenheterna har två resp tre sovrum så betalar du för extrabäddarna.

Välj den boendetyp som passar dig bäst

Du kan välja mellan rum eller lägenhet (standard, comfort och superior) och kan även boka ett helt hus med plats för 10 vuxna och 5 barn.

Rummen är utrustade med aircondition, Sat-TV, telefon och hårtork (på förfrågan). Sittplatser utomhus finns att tillgå.

I lägenheterna kan våningssäng förekomma. Sovloft d.v.s boende i två plan kan förekomma i de olika lägenhetstyperna och i comfort är det två separata bäddar medans i superior är det en dubbelsäng. Endast i lägenhet (superior) finns aircondition. De lägenheter som heter comfort och superior har dusch.

Boende för den stora familjen

Villa: dessa fem rum ligger i det hus som var dedikerat vinet och varje rum har därför namn efter en druva. Varje rum har egen ingång och eget badrum. Här finns ett gemensamt kök och terrass. Rummen är utrustade med Sat-Tv, telefon och aircondition. Varje rum ligger på ca 18 m² och hela huset på ca 150 m²

Läs om l√§genheterna på Borgo San Benedetto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map