Semesterbostad i Montaione i Toscana

Borgo San Benedetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården, som består av flera byggnader, ligger omgiven av ett vackert landskap och här finns stora område att röra sig på. På tomten finns två pooler där den ena har en del till de yngsta gästerna och här finns möjlighet att spela tennis, pingis och fotboll. På Borgo San Bendetto är det lätt att koppla av och om du känner för det kan du beställa både frukost, mellanmål och goda aperitifer samt njuta av lokala rätter i den tillhörande restaurangen.

Rustik miljö med härlig atmosfär

Ett traditionellt och enkelt kök är ofta det bästa och kan du dessutom intaga den den under bar himmel, då njuter du oftast ännu mer. I restaurangen Casa Masi väljer man noga ut sina råvaror och miljön är charmerande. Här känns det som om du trampat rakt in i förr i tiden och du kan riktigt känna av det äkta toskanska atmosfären. Vackra stengolv och välvda tak ger den speciella touchen som tillsammans med de rustika möblerna ytterligare förstärker den hemtrevliga miljön. Under sommarhalvåret dukas det även upp i det fina inglasade uterummet och det du kan hitta på tallrikarna är allt från hemlagad pasta, goda kötträtter och smarriga efterrätter. Till detta serveras det givetvis goda viner och andra drycker.

Läs mer om Borgo San Benedetto

Fyll dina dagar med spännande äventyr

Du kan börja dagen med att planera dina kommande äventyr i biblioteket., La Sala dei Pavoni. Och det finns mycket att se och göra i området. När du tröttnat på att lapa sol vid poolkanten, kan du spela tennis, pingis, basket, volleyboll eller fotboll. Barnen har även en liten lekplats där de kan leka av sig. Är du mer för sköna promenader och naturliv är det bara att sätta på sig de bekvämaste skorna eftersom du har ca 50 km leder runt dig genom kullar, buskar, fält och snår. Och befinner du dig här på höstkanten kan du hänga med på den berömda tryffeljakten. Ca 3 km från gården finns en golfbana Castelfalfi och du har flera möjligheter att upptäcka dina omgivningar på cykel, vespa eller fyrhjuling.

Vinprovning och matlagningskurs

Mat och dryck är för många ett stort intresse, speciellt för de gäster som väljer just Toscana. På Borgo San Benedetto kan du deltaga i de vinprovningar som ordnas och kan även vara med på en av matlagningskurserna som Luciana Masi håller i. För tider och priser hör gärna med receptionen när du ankommer. Runt om dig finns det gott om gårdar där du kan köpa goda viner med dig hem, och även i de mysiga små städerna brukar det finnas bra med shoppingmöjligheter när det kommer till mat och dryck.

Eftersom du bor med ett strategiskt läge kan du besöka flera av regionens små pärlor och måsten. Volterra och San Gimignano bör du inte missa och likaså det lutande tornet i Pisa eller Ponte Vecchio i Florens, och vad som sägs om Siena, med sina vindlande gator och torg.

Välj den boendetyp som passar dig bäst

Du kan välja mellan boende i rum eller lägenhet (standard, comfort och superior) och kan även boka upp ett helt hus med plats för 10 vuxna och 5 barn. Möjlighet till barbeque finns på förfrågan. Eftersom byggnaderna ligger utspridda kan avståndet till pool och restaurang variera. Rummen är utrustade med Sat-TV, telefon och hårtork (på förfrågan). Samtliga typer kan väljas med eller utan frukost inklusive. Sittplatser utomhus finns att tillgå. Våningsäng kan förekomma, liksom sovloft. Vi vill uppmärksamma dig om att det inte finns någon mobiltäckning vid Borgo San Benedetto. Och att endast i superior är aircondition garanterat.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Castellare di Tonda

Montaione, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Marignolle Relais & Charme

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Castel Monastero

Castelnuovo Berardenga

search map