Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo La Casaccia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Kalla oss gärna bortskämda men vill vi alla inte helst av allt både bo fridfullt på landet med pool, vacker utsikt och gott om plats att äta i det fria samtidigt som vi har nära till en trevlig stad med goda matställe, inköpsmöjligheter och en trevlig stämning på gångavstånd? Det är så sällsynt att vi inte ska välja mellan det ena eller det andra, men på Borgo La Casaccia kan alla önskemål gå i uppfyllelse på en gång.

Perfekt läge

Den pittoreska gamla bondgården Borgo La Casaccia ligger i det vackert böljande landskapet i hjärtat av Toscana. Härifrån kan du lätt besöka städer som Florens, Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa med flera. Men pricken över i:et är att veta att du bara bor 1300 meter från den medeltida staden Montaiones historiska centrum med flera restauranger och butiker. För goda inköpsmöjligheter behöver du inte åka långt då närmaste stormarknad (PAM) ligger endast 1000 meter bort, medan närmsta supermarket (COOP) ligger i själva Montaione, dvs. 1300 meter bort.

Pool, barnpool och andra faciliteter

Gården är uppdelad i 12 bra lägenheter, varav de flesta ligger på bottenvåningen med terrass framför dörren. Andra ligger på andra eller tredje våningen och har då tillgång till bord och stolar runt om i trädgården (först till kvarn tar dem med bäst utsikt). Det är för övrigt också i trädgården vi finner poolområdet på två nivåer med både en stor pool som mäter ca. 25 x 5 meter (svårt med exakt mått pga. dess oregelbunda form) och en mindre pool på 10 x 5 meter med ett grunt område för småbarn. På gården finns det dessutom grillplats, lekplats och bordtennis.

Service på plats

Förutom en liten reception där du tas emot och kan få information om allt möjligt (och omöjligt) säljs också goda lokala viner, öl och kakor på gården där du också hittar ett stort allrum i källaren, där det till och från arrangeras vinprovningar och andra evenemang.

Läs om lägenheterna på Borgo La Casaccia

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo Collelungo

Montaione, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map