Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo La Casaccia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Kalla oss gärna bortskämda men vill vi alla inte helst av allt både bo fridfullt på landet med pool, vacker utsikt och gott om plats att äta i det fria samtidigt som vi har nära till en trevlig stad med goda matställe, inköpsmöjligheter och en trevlig stämning på gångavstånd? Det är så sällsynt att vi inte ska välja mellan det ena eller det andra, men på Borgo La Casaccia kan alla önskemål gå i uppfyllelse på en gång.

Perfekt läge

Den pittoreska gamla bondgården Borgo La Casaccia ligger i det vackert böljande landskapet i hjärtat av Toscana. Härifrån kan du lätt besöka städer som Florens, Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa med flera. Men pricken över i:et är att veta att du bara bor 1300 meter från den medeltida staden Montaiones historiska centrum med flera restauranger och butiker. För goda inköpsmöjligheter behöver du inte åka långt då närmaste stormarknad (PAM) ligger endast 1000 meter bort, medan närmsta supermarket (COOP) ligger i själva Montaione, dvs. 1300 meter bort.

Pool, barnpool och andra faciliteter

Gården är uppdelad i 12 bra lägenheter, varav de flesta ligger på bottenvåningen med terrass framför dörren. Andra ligger på andra eller tredje våningen och har då tillgång till bord och stolar runt om i trädgården (först till kvarn tar dem med bäst utsikt). Det är för övrigt också i trädgården vi finner poolområdet på två nivåer med både en stor pool som mäter ca. 25 x 5 meter (svårt med exakt mått pga. dess oregelbunda form) och en mindre pool på 10 x 5 meter med ett grunt område för småbarn. På gården finns det dessutom grillplats, lekplats och bordtennis.

Service på plats

Förutom en liten reception där du tas emot och kan få information om allt möjligt (och omöjligt) säljs också goda lokala viner, öl och kakor på gården där du också hittar ett stort allrum i källaren, där det till och från arrangeras vinprovningar och andra evenemang.

L√§genheterna på Borgo La Casaccia

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Borgo La Casaccia

Läs personliga omdömen av Borgo La Casaccia som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo La Casaccia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 22 omdömen från Borgo La Casaccia

Trevligt och välplacerat

Verkligen ett härligt ställe med en läcker pool och fin utsikt över landskapet. Ligger perfekt och är en bra utgångspinkt f¨ro olika utflykter till de vackra medeltidsstäderna samt Florens, Pisa och Lucca. Väldigt söta värdar som är otroligt hjälpsamma med information om området samt aktivikter man kan göra. Ligger nära en mindre by med restauranger, glass-kiosk och en storslagen utsikt.

Läs mer

Fint semesterställe

Vi var där i Maj 2018 tillsammand med våra barn och förädrar. Perfekt ställe för rekreation och man kan verkligen slappna av här. Francesco som tog emot oss, gav oss jättebra information om själva stället och Jenny i receptionen följde upp på ett fantastiskt sätt.

Läs mer

Bedömning av Borgo La Casaccia

Läs mer

Bedömning av Borgo La Casaccia

Läs mer

Bedömning av Borgo La Casaccia

Läs mer

Vackert

Fantastiskt lugnt ställe. Fin uteplats med grillmöjlighet. Franseco var mycket trevlig å tillmötesgående. Hit vill vi åka igen.

Läs mer
 
search map