Omdömen från Borgo Collelungo

 
Borgo Collelungo är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Collelungo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montaione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo Collelungo

Läs personliga omdömen av Borgo Collelungo som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo Collelungo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Borgo Collelungo

Montaione som semester-destination

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Lägenhet m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester

Bongo Collelungo är absolut ett fantastiskt ställe att tillbringa sin semester på.
Jag kan säga på följande sätt, bilderna luras, stället är mycket bättre i verkligheten.
Det finns två fantastiska värdar som har sitt dagliga liv på stället.
Innan vi reste läste jag några synpunkter från tidigare gäster, på det hela taget var det bara några få negativa punkter, en av dem var angående infarten till stället, att den var mycket ojämn. Come on, det är en infart på ca 800 m, ja det är en grusväg, men vad förväntar man sig om man ska bo på ett fantastiskt ställe med vackra omgivningar och i lugn och ro, då måste man ju köra en bit ut på landet. Det fanns två stora gupp på vägen, that's it.
Jag kommer helt säkert tillbaka.

Montaione som semester-destination

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Trerumslägenhet nr. 100 med 4 sovplatser

Madrasserna kunde gott vara bättre. Tämligen slitna.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Det fanns wi-fi, men ingen internetanslutning.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avslappning

Härligt ställe med rustik italiensk upplevelse. Bra med plats, fina förhållanden och inte så långt från Siena, Pisa mm

Montaione som semester-destination

Lite by med det allra nödvändigaste

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Trerumslägenhet nr. 106 med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt semesterställe

Vi har haft en skön och avslappnande semestervecka på Borgo Collelungo. Fin lägenhet, härligt område med en fantastisk utsikt. Det är ett perfekt ställe ifall man verkligen behöver att slappna av. Vänliga värdar som gör allt för att deras gäster ska få en så bra semester som möjligt. Vi kommer absolut tillbaka igen!

Montaione som semester-destination

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Tvårumslägenhet nr. 116 med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugn familjevänlig semester

Fint ställe till familjesemester. Vi reste med två barn på 6 och 1 1/2 år, samt morföräldrar.
Härligt att det både fanns barnpool och vuxenpool.
Personalen var jättesöta och när vi frågade efter en barnstol, så kom de med en på en gång. Vi fick också enny kaffemaskin när de upptäckte att vi inte hade någon.
Vi tvätte kläder och det kostade inget.
Vackra solnedgångar - men tyvärr en del mygg.
Ok med utrustning i köket - men vi saknade att det inte fanns en ugn
Härlig terrass där vi åt alla våra måltider. Det var inte så mysig i det öppna köket med matplats.
Grusvägen upp till huset var väldigt ojämn.
Allt som allt är vi väldigt nöjda med stället

Montaione som semester-destination

Trevlig by, men inte så stor. Det fanns några små restauranger men till gengäld en fin utsikt.
Vi saknade att i varje gathörn fanns mysiga små cafeér eller autentiska restauranger. Vi saknade en mysig atmosfär.

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
4-rumslägenhet nr. 111 med 6/8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo Collelungo

Montaione som semester-destination

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Tvårumslägenhet nr. 101 med 2/4 sovplatser
Tvårumslägenhet nr. 102 med 2/4 sovplatser
Tvårumslägenhet nr. 109 med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugnt ställe

Vi var 2 familjer och vi bodde i nr 115 samt 116, de ligger i samma byggnad och lite bort från själva gården.

Montaione som semester-destination

Ligger härligt och vackert i det Toskanska landskap. Ca 9 km till närmaste mataffär

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Tvårumslägenhet nr. 115 med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Vi bodde på Borgo Collelungo i lägenhet 107, i 14 dagar. Den första veckan var vi 3 vuxna och 2 barn, och den andra veckan ytterligare ett barn. Lägenheten var perfekt inredd med två stora sovrum och en liten kammare, samt badrum ovanpå och ett litet pentry på markplan. Från vår terrass kunde vi njuta av solnedgången över de lokala vinmarkerna varje kväll. Helt magiskt. Ställets värdinnor, de två systrarna, var mycket rara och tillmötesgående och hjälpte oss med stort och smått. Poolområdet var perfekt med en härlig utsikt och allt hölls rent och fint.

Montaione som semester-destination

Stället ligger cirka 15 minuter från närmaste supermarknad.

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Trerumslägenhet nr. 107 med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe i hjärtat av Toscana

Vi hade en fantastisk semester. Vi blev varmt välkomnade och kände oss lika välkomna under hela veckan.

Stället är mycket väl anpassat efter familjer med barn. Så även om semesterlägenheterna ligger nära, känner man inte att de ligger FÖR nära, eller att man inte har koll på barnen.

Poolen (och barnpoolen) hade en bra storlek, och fungerade bra till både avslappning och lek för alla.

Vi upplevde att där var många danska barnfamiljer, vilket gjorde att det var lätt att hitta lekkamrater för barnen.

Vår lägenhet låg på 1:a våningen och hade dessvärre inte någon egen altan/terrass - om vi skulle boka en semester här igen, skulle vi säkra oss en lägenhet med terrass - det ger det lilla extra.

Själva stället ligger centralt och det var lätt att ta sig ut och se området. Vi blev rekommenderade att ta tåget till Florens från Castelfiorentino - lätt och smärtfritt. Som dansk, ska man komma ihåg att körning i bergen tar tid - så även om det står 5 km fågelvägen, så kan det gott kännas som 15 km, vilket kan ta 25 minuter att köra.

Montaione som semester-destination

Vi var inte i själva Montaione, men området var typiskt Toscanskt.

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Trerumslägenhet nr. 104 med 4/6 sovplatser

Välj en lägenhet med terrass.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Kunde inte logg på.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo Collelungo

Montaione som semester-destination

Borgo Collelungo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo Collelungo
Trerumslägenhet nr. 106 med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map