Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo Collelungo

 
Borgo Collelungo är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Collelungo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montaione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den vackra gamla gården ligger i den berömda triangeln - med andra ord i det område vi kallar för "mitt i Toscana". Ett enastående fint läge i det böljande landskapet utanför den medeltida staden Montaione. Du har här en vacker utsikt, bor i pittoreska välskötta stenbyggnader och har en restaurang endast 10,5 km. bort. Borgo Collelungo är ett bra val för dig som gärna vill se stora delar av den underbara regionen Toscana och samtidigt kunna slappa i härliga omgivningar som närmast påminner om ett vykort.

Njut av vyerna från poolen eller gör roliga dagsutflykter

Som så många andra ställe i Toscana är gården renoverad och består i dag av komfortabla lägenheter, fina uteplatser och framför allt ett vackert placerat poolområde med plats till både stora och små. Här kan du tillbringa många lata dagar under solens värmande strålar. Du befinner dig 300 m ö h och har flera spännande utflyktsmål vid dina fötter. Inom lagom dagsetapper når du kulturstaden Florens, lutande tornet i Pisa, tornens stad San Gimignano och underbara Volterra. Ja, du når även Greve in Chianti och Chiantis underbara kullar fyllda med vinrankor som trängs.

Skulle du en dag känna för att känna sand mellan tårna, ta dig ett uppfriskande dopp och sätta tänderna i grillade fisk- och skaldjursrätter tar det ca en timme (ca 71 km) att med bil nå ut till den toskanska kusten. Med andra ord ett perfekt läge för kombinerade upplevelser som har alla inslag som förgyller din semester.

Väl tillbaka på "hemmaplan" igen kan du göra långa härliga promenader eller avkopplande alternativt utmanande cykelturer, och har du inte med egen cykel kan du höra med receptionen så hjälper de dig att hitta rätt. I området kan du även rida, hyra fyrhjuling, leta tryffel (när det är säsong) och åka på vinprovningar.

Läs mer om Borgo Collelungo

Handplocka råvaror och kocka i ditt kök

Eftersom du bor med självhushåll kan du själv gå lös i köket och testa dina matlagningskunskaper. Och vad är trevligare än att åka till en italiensk mataffär, där du kan välja och vraka mellan närproducerade råvaror, ostar och skinka av olika slag. Till detta nybakat bröd och ett gott lokalt vin som du njuter av på din uteplats.

När du känner för att sätta dig ner och bli serverad kan du ta dig till Montalcino där du har ett par trevliga restauranger/pizzeria att välja mellan. I Montaione finns även ett par mataffärer, barer och en del småbutiker.

Välinredda lägenheter för bästa komfort

Lägenheterna är även invändigt klassiska med sina solida, rustika möbler i traditionell toskansk stil. Här finns naturligtvis även modern komfort som att alla lägenheter har möjlighet att värmas upp och funktionella köksmöjligheter (de flesta har diskmaskiner).

Mot extra betalning kan du även få en mobil airconditionanläggning för att kyla ner lägenheten. Alla lägenheter har också tillgång till egen uteplats med bord och stolar i trädgården.

Lägenheterna på Borgo Collelungo

Lägenhet m. 1 sovrum

Allrum med pentry och matplats, sovrum med två sovplatser, badrum med dusch. Dessa ligger på bottenvåningen.

Lägenhet m. 2 sovrum

Allrum med pentry och matplats, 2 sovrum med vardera två sovplatser, badrum med dusch. Dessa kan vara i två plan eller ligga enbart på första våningen.

Lägenhet m. 3 sovrum

Allrum med pentry och matplats, 3 sovrum med vardera två sovplatser, badrum med dusch. Dessa kan ligga på samtliga plan, botten-, första eller andra våningen.

Dölj texten
 
 
search map