Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo Collelungo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den vackra gamla gården ligger i den berömda triangeln - med andra ord i det område vi kallar för "mitt i Toscana". Ett enastående fint läge i det böljande landskapet utanför den medeltida staden Montaione. Du har här en vacker utsikt, bor i pittoreska välskötta stenbyggnader och har en restaurang endast 10,5 km. bort. Borgo Collelungo är ett bra val för dig som gärna vill se stora delar av den underbara regionen Toscana och samtidigt kunna slappa i härliga omgivningar som närmast påminner om ett vykort.

Njut av vyerna från poolen eller gör roliga dagsutflykter

Som så många andra ställe i Toscana är gården renoverad och består i dag av komfortabla lägenheter, fina uteplatser och framför allt ett vackert placerat poolområde med plats till både stora och små. Här kan du tillbringa många lata dagar under solens värmande strålar. Du befinner dig 300 m ö h och har flera spännande utflyktsmål vid dina fötter. Inom lagom dagsetapper når du kulturstaden Florens, lutande tornet i Pisa, tornens stad San Gimignano och underbara Volterra. Ja, du når även Greve in Chianti och Chiantis underbara kullar fyllda med vinrankor som trängs.

Skulle du en dag känna för att känna sand mellan tårna, ta dig ett uppfriskande dopp och sätta tänderna i grillade fisk- och skaldjursrätter tar det ca en timme (ca 71 km) att med bil nå ut till den toskanska kusten. Med andra ord ett perfekt läge för kombinerade upplevelser som har alla inslag som förgyller din semester.

Väl tillbaka på "hemmaplan" igen kan du göra långa härliga promenader eller avkopplande alternativt utmanande cykelturer, och har du inte med egen cykel kan du höra med receptionen så hjälper de dig att hitta rätt. I området kan du även rida, hyra fyrhjuling, leta tryffel (när det är säsong) och åka på vinprovningar.

Läs mer om Borgo Collelungo

Handplocka råvaror och kocka i ditt kök

Eftersom du bor med självhushåll kan du själv gå lös i köket och testa dina matlagningskunskaper. Och vad är trevligare än att åka till en italiensk mataffär, där du kan välja och vraka mellan närproducerade råvaror, ostar och skinka av olika slag. Till detta nybakat bröd och ett gott lokalt vin som du njuter av på din uteplats.

När du känner för att sätta dig ner och bli serverad kan du ta dig till Montalcino där du har ett par trevliga restauranger/pizzeria att välja mellan. I Montaione finns även ett par mataffärer, barer och en del småbutiker.

Välinredda lägenheter för bästa komfort

Lägenheterna är även invändigt klassiska med sina solida, rustika möbler i traditionell toscansk stil. Här finns naturligtvis även modern komfort som att alla lägenheter har möjlighet att värmas upp och funktionella köksmöjligheter (de flesta har diskmaskiner).

Mot extra betalning kan du även få en mobil airconditionanläggning för att kyla ner lägenheten. Alla lägenheter har också tillgång till egen uteplats med bord och stolar i trädgården, för tvårumslägenheterna är det ett bord på 90 x 90 cm, för tre- och fyrarumslägenheterna ett bord på 90 x 150 cm.

Läs om l√§genheterna på Borgo Collelungo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo La Casaccia

Montaione, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map