Agriturismo i Montaione i Toscana

Agriturismo La Collinella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det kan nästan inte blir mer centralt i Toscana när man bor på Agriturismo La Collinella som ligger 3½ kilometer från den pittoreska lilla medeltidsstaden Montaione. Härifrån har man varken långt till Florens, Pisa, Siena, San Gimignano eller resten av det centrala Toscana.

Inhägnad grund och stor pool

Den stora ägendommen består av flera byggnader som tillsammans består av 14 lägenheter av varierad storlek. Alla lägenheter har egen uteplats (de lägenheter som ligger på andra våningen har dessutom stora balkonger) med bord, stolar, solstolar och grill. Husen ligger på en stor grund med gräsplaner och träd som är helt inhägnade vilket gör stället till ett bra val för barnfamiljer. Detta understryks även av det faktum att här förutom en stor pool på 16 x 8 meter för vuxna och större barn även finns en separat barnpool formad som ett nyckelhål men ett djup på endast 35 cm.

Läs mer om Agriturismo La Collinella

Möjlighet för frukost och lätta rätter

Alla lägenheter är utrustade med kokvrå med 4 kokplattor, miniugn, kylskåp och kaffemaskin (samt diskmaskin för lägenheterna med två badrum) och satellit-TV. Det är möjligt att äta frukost på gården varje morgon precis som de även tillagar mackor och andra lätta rätter. I de gemensamma utrymme finns det dessutom möjlighet för trådlös internetuppkoppling, och ca. 200 meter bort finns det en tennisbana för de som vill aktivera sig.

Det ska även nämnas för den goda sakens skull att det står en högspänningsmast på grannens tomt vars kablar passerar forbi Agriturismo La Collinella i deras väg åt nordöst. För att vara exakt står masten 90 meter från poolen, och kablarna passerar 50 meter från närmaste lägenhetens trädgård.

Lägenheterna på Agriturismo La Collinella

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med två badrum)

Ligger på första eller andra våningen och kan vara fördelade på två våningar. De består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch.

Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser

Ligger på första våningen men kan vara fördelade på två våningar. De består av uppehållsrum med kokvrå, tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo Filicardo

Montespertoli, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map