Omdömen från Al Settimo Cielo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Al Settimo Cielo

Läs personliga omdömen av Al Settimo Cielo som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Al Settimo Cielo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

In-Italia lever upp till sitt namn

Vi blev otroligt nöjda med In-Italias service och bemötande i samband med vår vistelse i Italien. Vår resekonsulent hade stor lokalkännedom och rekommenderade flera spännande och vackra attraktioner i området. Särskilt ska framhävas en otroligt vacker sjö som låg uppe i bergen, där vi kunde svalka oss i sommarvärmen - även resan fram och tillbaka var härlig. :-)

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Trerumslägenhet nr. 9 med 4/5 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Al Settimo Cielo

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Trerumslägenhet nr. 7 med 4 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Så mysigt!

Fin mindre lägenhet där vi lätt kunde vara 4 personer.
Utrustingen till att laga mat var för övrigt rent och fint.
Fantastisk pizza kväll, där värdarna gjorde Italiens bästa pizzor till alla gäster. Var uppmärksam på att ni skall köra bil för att komma till restauranger eller liknande.

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Trerumslägenhet nr. 7 med 4 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Al Settimo Cielo

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Tvårumslägenhet nr. 8 med 2/6 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Al Settimo Cielo

Massa som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

fantastisk familjesemester

Vi möttes av en mycket rar och tillmötesgående värdfamilj. Vår upplevelse var att de prioriterade högt att vi skulle ha det bra - stor gästfrihet och värme. Vi möttes alltid med ett leende och hjälpsamhet.
En fantastiskt fin och vacker semesterlägenhet, med atmosfär och mys.
Värdfamiljen arrangerade en pizzakväll för hela hotellet, där de serverade fantastiska hemgjorda pizzor från deras pizzaugn, med efterföljande dessert och kaffe - en riktigt trevlig kväll.
Så stället kan varm rekommenderas, det ska dock nämnas att det i stort sätt endast finns betalstrand i området - från 30-50 euro om dagen.

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Trerumslägenhet nr. 7 med 4 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig miljö och trevligt bemötande

Ett bra boende med närhet till stränder, Pisa och Cinque Terre. Lägenheten var i bra skick, fräsch och hade väl utrustat kök. Utemiljön är vacker och hålls i bra skick. Poolen uppskattades av alla i familjen. Värdparet var mycket vänliga och hjälpsamma men talar bara italienska- med lite god vilja fungerar det ändå men en parlör är användbar. Massa har bra infrastruktur med affärer etc men inte jättemycket charm. Stranden är av Toscansk standardmodell och fullproppad med solstolar som man kan hyra. Går dock utmärkt att sola gratis om man sitter på sin egen handduk. Vi åkte till Lerici ca 20 minuter med bil som har en betydligt högre mysfaktor.

Rekommendationer till andra gäster

Bra supermarket på Viale Roma. Liten affär ca 1,5 km uppför på bergsvägen där man kan köpa färskt bröd på morronen och mycket annat. Boendet kräver bil då det är ca 8 km till stranden och 5 km till en större affär.

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Trerumslägenhet nr. 3 med 3/4 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Al Settimo Cielo

Vi har precis kommit efter en helt perfekt semestervecka i Italien och vi kommer absolut att komma tillbaka - stället har en perfekt belägenhet med en obeskrivlig vacker utsikt och det är nära till strand, motorväg men ändå lugnt och stilla.

Al Settimo Cielo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Al Settimo Cielo
Tvårumslägenhet nr. 1 med 4/7 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Maria och sällskap från Örnsköldsvik i Sverige bodde på Al Settimo Cielo i Massa från den 26. till den 30. augusti 2012.

Vår vistelse i Massa var underbar. Vi hade fyra härliga dagar i området med diverse utflykter. Boendet i Al Settimo Cielo var perfekt. Jättehärlig utsikt från terassen och poolen. En fräsch lägenhet som passade oss perfekt. Trevligt värdpar som tog emot oss när vi kom sent och skötte om stället så att det var rent och fint vid pool och bord. Vi kommer gärna tillbaka dit igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Antico Borgo Casalappi

Suvereto, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map