Semesterbostad i Massa i Toscana

Al Settimo Cielo

 
Al Settimo Cielo är inte tillgänglig i dagsläget
Al Settimo Cielo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

"I sjunde himlen" betyder ställets namn och det är väl kanske lite överdrivet men man bor på en höjd och resten är vad man gör det till. När man står på terrassen framför huset eller vid sidan av poolen (12 x 4 meter) och tittar ut över havet och ned mot Massa, så verkar den majestätiska borgen Castello Malaspina, som i byn verkar väldigt hög, här uppifrån som en liten sak, långt, långt borta. Utsikten är med andra ord fantastisk, ja på klara dagar kan man se ända till Korsika! Massa centrum ligger 3 km bort och havet ca 8 km bort.

Fina lägenheter

Byggnaderna formligen kravlar sig upp för klipporna och höjdskilnaderna är så stora att det inte är nån mening att tala om första våningen osv.. Flera av lägenheterna har en större eller mindre terrass men de flesta gästerna kommer ändå till att sitta vid borden framför husen och njuta av utsikten. Lägenheterna är fräscha, ljusa och renoverade år 2006. Det finns stora glaserade klinkers på golven och ofta friliggande bjälkar i taket. Kokvråna är nya och har alla fyra kokplattor, ugn, diskmaskin och är välutrustade med husgeråd. Badrummen är funktionella och rymliga. Se bilder genom att klicka på lägenheterna.

Läs mer om Al Settimo Cielo

Smart placering och fina faciliteter

Detta är ett utmärkt ställe för dem som gärna vill njuta av stranden men inte vill bo i de charmlösa turistkomplex i städerna. På stället finns det tvättmaskin, torktumlare, gemensam grill och internet-uttag i alla lägenheterna (dock ska man själv medta laptop och sladd) som är gratis. Det finns även en P-plats för varje lägenhet.

Lägenheterna på Al Settimo Cielo

Dölj texten
 
 
search map