Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Tenuta La Tabaccaia

 
Tenuta La Tabaccaia är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta La Tabaccaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna fina gamla byggnad blev nyligen renoverad och uppdelad i sex lägenheter och ett rum. Bara utsikten till sjön och de skogsklädda kullarna gör det värt att komma hit.

Fint möblemang

Man har inte hållt igen på standarden, och då familjen redan äger Agriturismo Poggio Corbello på andra sidan av sjön har de använt sina erfarenheter med lägenheterna där. Lägenheterna på Tenuta La Tabaccaia har golv i terracotta, tak med friliggande bjälkar, möbler av god kvalitet och nästan alla trappor (samt alla kök) är uppbyggda med bästa material. Kokvråna har förresten alla fyra plattor och ett ganska stort kylskåp med frysbox.

Läs mer om Tenuta La Tabaccaia

Inhägnad trädgård

Trädgården är helt inhägnad och här hittar vi en stor uppmurad grill samt bord och stolar till alla lägenheter. De fyra lägenheterna och rummet på första våningen har alla bord och stolar precis framför dörren, medans de boende i de två lägenheterna på andra våningen självfallet måste ta trapporna ner till sitt eget utomhusområde. Alla bord och stolar är i smidjärn. Det är möjligt att använda poolen och restaurangen på Agriturismo Poggio Corbello, som ligger ca. 1,5 km bort.

Läs om lägenheterna på Tenuta La Tabaccaia

Dölj texten
 
 
search map