Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Pian dei Mucini

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En hel del utrymme krävs för att göra rättvisa åt historien om Pian dei Mucinis, men vi kommer att ge dig en kortfattad version med alla de viktigaste bitarna! Dess historia är rik och går tillbaka till 800-talet när det drivs som en gård.

En historisk inblick

Under de följande århundradena kom flera byggnader till och det byggdes även en kyrka i området. År 1900 när ägaren dog, omvandlades gården till ett sommarläger för föräldralösa. I början av 1900-talet köptes den av en stor semesterorts- kedja och fungerade som detta under några år framöver tills nya ägare tog över 2013 och restaurerade stället från grunden och gjorde utbyggnader. Nu är Pian dei Mucini en mycket tilltalande plats för en minnesvärd semester i historiska Toscana.

Byggnader och position

Pian dei Mucini ligger vackert beläget på toppen av ett berg, med utsikt över det grönskande landskapet bara 4 km från den medeltida staden Massa Marittima. Gården består av många olika byggnader som är spridda runt ett stort område som erbjuder dig att bo både på hotell och i lägenheter. Vi har valt att inte inkludera hotellrummen, eftersom lägenheterna kan hyras på en daglig basis större delen av året. Lägenheterna är belägna i de nyare byggnaderna runt poolområdet.

Pooler och många fina faciliteter

Om du tycker om att bada, kommer du inte att bli uttråkad på Pian dei Mucini. Det finns inte mindre än tre pooler, varav en är avsedd för barn. Den många faciliteterna som du kan njuta av här inkluderar ett gym, hälsocenter, bastu, turkiskt bad, tennisbana, fotbollsplan, boule, en pianobar och två restauranger. Liksom på många semesteranläggningar i Italien, kommer du även att kunna roa dig med underhållning här både dagar och kvällar.

Avstånd

Pian dei Mucini ligger ca 4 km från den charmiga medeltida staden Massa Marittima, där du kommer att hitta flera affärer, restauranger och småbutiker. Det är även lätt att ta sig till stranden, då huvudgatan som leder till Massa Marittima och sandstränderna i Follonica (ca 25 km), passerar foten av berget där Pian dei Mucini ligger beläget. Du kan även lätt ta dig till berömda kulturella städer såsom Siena och Volterra, då de endast ligger 60 km bort.

L√§genheterna på Pian dei Mucini

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna ligger på första våningen och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och ett pentry med 4 brännare och ugn, ett badrum med toalett, dusch och ett dubbelrum. Alla lägenheter har en privat terrass eller trädgård med bord och stolar så att du kan njuta av dina måltider utomhus.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna ligger på första våningen eller andra våningen och är alla utrustade med ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och ett pentry med fyra brännare och en ugn, ett badrum med en toalett och dusch, samt ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Alla lägenheter har privata terrasser eller trädgårdar med bord och stolar så att du kan njuta av dina måltider utomhus.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map