Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

La Colombaia

 
La Colombaia är inte tillgänglig i dagsläget
La Colombaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huvudbyggnaden på La Colombaia är ett gammalt stenhus som härstammar från 1600-talet. Såväl detta som det gamla stallet har blvit helt renoverat och idag finns här en rad lägenheter i olika storlekar som är möblerade i den rustika toscanska stilen. La Colombaia ligger i den nordliga delen av det toscanska Maremma, endast 3 km från den spännande medeltidsstaden Massa Marittima. Det är ca. 20 km till kusten vid Follonica där det finns härliga sandstränder med utsikt mot Elba och den toscanska ögruppen. Gården ligger mycket fridfullt ut mot en liten landsväg som är mycket lite trafikerad (dock asfalterad).

Från La Colombaia har man en fin utsikt över de omkringliggande backarna och dalarna som är täckta av olivodlingar, vinmarker och skog. Stället är perfekt för de som vill ha en avkopplande semester i närheten av flera sevärdheter. Vi kan framförallt rekomendera att man besöker Polulonia, Volterra, Siena, Uccelina reservatet, Suvereto osv..

Läs mer om La Colombaia

På gårdens mark produceras honung, olivolja och vin. Här finns reception, härlig pool i husets trädgård samt ett litet matställe där man mot avtal kan få arrangerat middag med provsmakning av de lokala produkterna. I närheten finns tillgång till hästar för de som vill rida. I Massa Marittima finns flera caféer, restauranger och inköps/shopping möjligheter.

Dölj texten
 
 
search map