Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Casale San Giovanni

 
Casale San Giovanni är inte tillgänglig i dagsläget
Casale San Giovanni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den första känsla du får när du kommer till Casale San Giovanni är att du hamnat i ett hål i skogen. Men så fort du kör av grusvägen till huset ändras intrycket helt: i slutet av uppfarten finns en stor parkeringsplats och tre stenhus. Landskapet är plötsligt öppna fält i nordväst medan de omkringliggande backarna är täckta med tät skog.

Inbjudande trädgård med pool

Gabriele och hans mamma bor här året runt och sköter fastigheten, så gästerna kan förvänta sig en välskött trädgård och väl underhållna lägenheter. Det finns massor med plats runt husen och föräldrar kan glädja sig åt att deras barn kan springa omkring fritt i trädgården eller bada och simma i den stora poolen (9 x 16 meter), som är omgiven av flera trädgårdspaviljonger. Men om du kommer hit i de kallare årstiderna finns även möjlighet att - mot betalning - få tillgång till deras fitness-rum där det även finns en uppvärmd pool som är ganska stor (6 x 12 meter). Även härifrån har du utsikt över landskapet.

Läs mer om Casale San Giovanni

God frukost och gemensam grill

Det finns också ett stort gemensamt rum med utgång till en enorm valvgång med tak där det serveras frukost under sommaren. Som gäst kan du använda dig av en stor gemensam grill i trädgården och det finns även möjlighet att tvätta kläder - mot betalning - i den gemensamma tvättstugan. Om du vill cykla i skogen och i backarna är det möjligt att hyra mountainbikes på plats.

12 lägenheter och 5 rum

Här finns 12 lägenheter och 5 rum varav de flesta ligger på första våningen, men även de som ligger på andra våningen har utgång till en bred balkong där gästerna kan sitta och njuta av ett glas vin, sitta och läsa eller sola. Alla bostäder är utrustade med Sat-TV och en golvanläggning som fungerar både som värme och aircondition (den verkar långsammare än en konventionell anläggning men å andra sidan är den mycket behagligare).

Läs om lägenheterna på Casale San Giovanni

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casale San Giovanni

Läs personliga omdömen av Casale San Giovanni som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casale San Giovanni. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt ställe, men lite långt till allt

Vi hade bl.a. en förväntning att om man kunde hyra MTB på stället, så kunde man också köra från Casa San Giovanni. Det är teoretiskt också möjligt, men det är mycket långt till de rutter vi fick beskrivna på stället. Längre än några av cykelturerna. Det "hörn" av Toscana där Casa San Giovanni ligger upplevde vi inte som så attraktiv som övriga Toscana. Men själva stället är oklanderligt men inte så mycket ett "äkta" agriturismo. Och så saknar stället mobiltäckning.

Läs mer

Morten og familie fra Svendborg boede på Casale San Giovanni i Massa Marittima

Vi har haft en underbar semester.
Allt har varit mycket tillfredsställande! In-Italia som byrån återigen visat sig vara mycket serviceinriktad och professionell.
Casale San Giovanni är ett mysigt ställe, mycket tyst, djup på landsbygden. Stor härlig pool och fina lägenheter.
Vi hade möjlighet 14 dagar, och en rengöring eller två väg hade varit välkommen. I sin tur, till super med daglig frukost och alternativet köpa middag.
Var noga med att inte köra för GPS-koordinater, gav den lite problem. De som riktningar var i sin tur fin, och med det vi funnit.
Den närliggande kuststaden , är Follonica inte särskilt charmiga, men det är bra shopping och en utmärkt vatten park. Vi blev tilldelade en härlig familjevänlig strand cirka 15 minuter från Casale San Giovanni

Läs mer

Johan og rejsefæller fra Trin i Schweiz boede på Casale San Giovanni i Massa Marittima

Besöket i Casale San Giovanni var helt tillfredsställande.
Uppföljningen från In-Italia var perfekt, både när det gäller information om resan och betalning.
Casale San Giovanni är verkligen värt ett besök. Allt är snyggt, rent och underhållas . Området är avspärrat med elektrisk grind.
Stor läcker pool, grillplats , etc. Även bor 12 familjer här, känner du att du har allt för sig själva.
Det är en trevlig italiensk frukost som ingår i priset från den 1 maj 2012. Du kan beställa middag serveras till 20 euro per. person inklusive 3-4 rätter med vin, grappa etc.
Servicen är top notch, Gabriele och hans mor Gioanna är otroligt vänliga, hjälpsamma och tillmötesgående .
Läs mer
 
search map