Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Casale San Giovanni

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den första känsla man får när man kommer till Casale San Giovanni är att man hamnat i ett hål i skogen. Men så fort man kör av grusvägen till huset ändras intrycket helt: i slutet av uppfarten finns en stor parkeringsplats och tre stenhus. Landskapet är plötsligt öppna fält i nordväst medan de omkringliggande backarna är täckta med tät skog.

Inbjudande trädgård med pool

Gabriele och hans mor bor här året runt och sköter fastigheten, så gästerna kan förvänta sig en välskött trädgård och väl underhållna lägenheter. Det finns massor med plats runt husen och föräldrar kan glädja sig åt att deras barn kan springa omkring fritt i trädgården eller bada och simma i den stora poolen (9 x 16 meter), som är omgiven av flera trädgårdspaviljonger. Men om man kommer hit i de kallare årstiderna finns även möjlighet att - mot betalning - få tillgång till deras fitness-rum där det även finns en uppvärmd pool som är ganska stor (6 x 12 meter). Även härifrån har man utsikt över landskapet.

Läs mer om Casale San Giovanni

God frukost och gemensam grill

Det finns också ett stort gemensamt rum med utgång till en enorm valvgång med tak där det serveras frukost under sommaren. Gästerna kan använda sig av en stor gemensam grill i trädgården och det finns även möjlighet att tvätta kläder - mot betalning - i den gemensamma tvättstugan. Om man vill cykla i skogen och i backarna är det möjligt att hyra mountainbikes på plats.

12 lägenheter och 5 rum

Här finns 12 lägenheter och 5 rum varav de flesta ligger på första våningen, men även de som ligger på andra våningen har utgång till en bred balkong där gästerna kan sitta och njuta av ett glas vin, sitta och läsa eller sola. Alla bostäder är utrustade med satellit-TV och en golvanläggning som fungerar både som värme och aircondition (den verkar långsammare än en konventionell anläggning men å andra sidan är den mycket behagligare).

Läs om l√§genheterna på Casale San Giovanni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map