Omdömen från Agriturismo Poggio Corbello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Poggio Corbello

Läs personliga omdömen av Agriturismo Poggio Corbello som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Poggio Corbello. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Välkomnande och genuint

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Trerumslägenheten Fiordaliso med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Utmärkta Poggio Corbello

Massa Marittima som semester-destination

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Tvårumslägenhet Piscina II med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

God mat :-)

Bra upplevelse. En trevlig och mycket hjälpsam familj. Härlig restaurang – där särskilt den toskanska buffén var fantastisk, men de hade även god pizza.

Trevlig atmosfär och bra pool.

Rekommendationer till andra gäster

Prova sjön, den var fin att bada i.

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Tvårumslägenhet Garden med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Sköna Italien

Trevligt ställe med bra faciliteter.
Skulle dock kunna önska följande:

Möjlighet till aircondition i alla hus.
Disksaker, däribland kökshanddukar, m m i alla hus.
Skulle vara en god idé om det i husen ställdes en liten flaska olivolja från egen produktion samt en flaska vin och vatten, som ett välkomnande.

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Tvårumslägenhet Lago I med 4 sovplatser
Tvårumslägenhet Lago II med 4 sovplatser
Tvårumslägenhet Piscina I med 4 sovplatser
Tvårumslägenhet Garden med 3 sovplatser
Trerumslägenheten Girasole med 6 sovplatser
Trerumslägenheten Papavero med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 14 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Alltid härligt på Poggio Corbello!

Det var vårt fjärde år på Poggio Corbello. Svårslaget! Vi blev erbjudna att bo lite större till samma pris för att det ändå var ledigt. Restaurangen öppen nästan alla dagar i veckan. Pietro, Laura och Sabina underbara att ha som värdar.

Vi kommer återvända hit många fler gånger.

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Tvårumslägenhet Piscina II med 4 sovplatser

Vi bodde på Vista Lago istället.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härligt poolområde, vacker utsikt, bra läge, om man också önskar strand någorlunda nära

Beskrivelsen stämmer överens med verkligheten. Kan lätt rekommenderas. Lägenheterna är rätt fina när man tänker på italiensk standard. Kan se att uppredningen i vardagsrummet(sovsoffan) har kommenterats härinne för ett par år sedan. Det har man tydligen inte gjort något åt. Även för våra smala barn (12 och 14 år) com är vana till lite olika uppredningar i Italien, var det lite hårt. Värden försökte att hjälpa genom att lägge en träplatta under madrassen i mitten av vår vistelse. Det hjälpte lite, meeen, kanske skulle ni från In-Italia nämna det för dem? Man skall absolut inte låta sig skrämmas av madrass-historien, härligt ställe:- ) Maten på stället är bra.

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Tvårumslägenhet Piscina II med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Poggio Corbello

Poggio Corbello är ett unikt ställe. Vi var 2 vuxna och 2 barn (4 och 5 år). På bilderna och beskrivningen är både djur och sjö nämnt, så vi var bekymrade över myggor, flugor och lukt, men det var inget vi behövde oroa oss över. Kor, åsnor, grisar, vildsvin, kaniner och höns bör nära inpå, men allt hålls noga rent, och alla har det riktigt bra. Sjön ligger cirka 10 minuters promenad ner från backen genom djurhagar och vinrankor. Vi tog en simtur men föredrog poolen och havet. Sjön är dock praktfull och man kan se (stora) sköldpaddor, krabbor och många andra djur i sjön. Barnen älskade att gå förbi djuren när de hade badat och de var alltid med och matade hönsen, klappade åsnor och kattungar osv. Poolen var läcker och rengjord och låg bara 2 minuter från lägenheterna, med en fantastisk utsikt över sjön och bergen.
Själva området består av 12 lägenheter som ligger rätt utspridda men med en grön gräsplan i en slags trädgård. Det är här man möter ägaren och hans fru, och deras döttrar och barnbarn i åldern 3-12 år. De har också 2 hundar. En av lägenheterna hade också med sig sin hund, men det var MYCKET stilla och väluppfostrade. Tycker man inte om hundar så ska man inte välja detta stället, för de är välkomna här.
Familjen driver gården och restaurangen och är ute varje morgon för att hämta färska grönsaker till restaurangen, som serverar toscansk mat 5 gånger i veckan; 1 x buffé, 1 x a la carte, 1 x pizza osv. Härtill kan man köpa deras eget vin.

Lägenheten var inte praktfull, men passade våra behov. Endaste minus är gästbädden, det är en dålig madrass/säng. Närmsta affär är en Coop i Massa Maritima, ca 15 med bil.

Inte desto mindre sa min hustru för första gången någonsin (efter många andra också lyckade semestrar) att hon gärna ville komma tillbaka nästa år! :) Det är svårt att rekommendera med stjärnor, då det är en stämning på stället som inte kan beskrivas.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade själv valt området, och det var kanske inte så mycket historia som på många andra platser vi varit. I gengäld fick vi uppleva en helt fantastisk kuststräcka och mycket annat. Ta stränderna norr om Follonica och testa Aqualandet en halvdag om ni har mindre barn. Akvariet kan ni strunta i - min farbror har ett akvarium hemma som är långt mer intressant att titta på.

Agriturismo Poggio Corbello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Poggio Corbello
Tvårumslägenhet Piscina I med 4 sovplatser

Dålig gästsäng/madrass.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

search map