Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På en liten kulle nära den förtrollande sydtoskanska medeltidsstaden Massa Marittima ligger Agriturismo Poggio Corbello. En äkta bondgård som rekommenderas till de familjer som söker en autentisk lantlig stämning och pittoreska omgivingar och en god restaurang kombinerat med kort avstånd till havet, till ett rimligt pris.

Sjöutsikt

Denna lilla gård framställer rödvin, vitvin, olivolja och grappa samt några läckra likörer (baserade på grappa tillsatta citron, den fås som söt eller torr, lagrad på fat) men har också en rad lägenheter till uthyrning. I den trevliga trädgården finns två stora grillar, en liten lekplats, bordtennisbord, en grus plan där man kan spela tennis, fotboll eller volleyboll, några paviljonger och en stor pool med barnavdelning och med utsikt över kullarna, dalarna och den närliggande sjön Lago d’Accesa. Här finns även en tennisbana (den kan även användas som minigolfbana).

Läs mer om Agriturismo Poggio Corbello

Restaurang med egna produkter

Från gården kan man snabbt gå ner till Lago di Accesa (ca. 200 meter), som bland annat är känd för sitt kurvatten. Den fina staden Massa Marittima ligger endast 6 km härifrån, medans närmaste strand ligger 20 km från stället. På gården finns dessutom en restaurang där ägarna själva tillagar de råvaror som de själva producerar på egendomen, till vilken de serverar det lokala robusta vinet. OBS. restaurangen har öppet tre gånger i veckan. Hör med värdparet om vilka dessa är.

Se på de många djuren

Lägenheterna är väldigt gedigna och prydliga. De ligger i flera byggningar, alla beliggande uppe på en backe. De har alla terrass eller veranda med trädgårdsmöbler. Nedanför backen ligger gårdens stallar för husdjuren. Här möter du kaniner, kor, boskap av den speciella långhorniga rasen från Maremma, höns, grisar och vildsvin. Barnen (och många vuxna...) kommer att älska det!

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Poggio Corbello

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map