Omdömen från Locanda Zacco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda Zacco

Läs personliga omdömen av Locanda Zacco som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda Zacco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig semesterupplevelse

Härligt ställe med flinka värdar och en fantastisk utsikt.
Rummen var trevliga och rena - riktig italiensk stämning.

Marliana som semester-destination

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Citti
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Locanda Zacco till mys och avslappning

Locanda Zacco är en trevlig krok i bergen med en fin utsikt från den lilla parkeringsplatsen ovanför. Rummet var trevligt inrett och den tillhörande terrassen var stor och fantastisk.
Restaurangen serverade läckra italienska menyer, stämningen var avslappnad och för övrigt var restaurangen välbesökt.
Det händer inte så mycket i stan, så här kan man verkligen slappna av - eller så kan man besöka grannstäderna.

Marliana som semester-destination

Vi var aldrig i Marilanda. Vi åkte till Pistoia som varmt kan rekommenderas.

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Togna
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utmärkt hotell i begen

Vi bodde 2 nätter på Locanda Zacco på en 6 dagars resa till Toscana. Hotellet ligger uppe i bergen, och är ett mysigt ställe med bra rum och en ok restaurang. Personalen är verkligen trevlig, och de manliga servitörerna talade mycket bra engelska och var mycket informativa om turer mm. Rummen är bra och bekväma, och allt verkar snyggt och rent.

Frukosten var inget särskilt, men ätbara, men kaffet till frukosten var dock riktigt dåligt. Förblandas Nescafe på en kanna. Synd. Deras koloss av en kaffemaskin var tydligen bara användas när restaurangen var öppen. De misslyckades däremot med ingenting.

Det finns möjligheter för promenader i området och det finns flera intressanta städer i närheten. Men var förberedd för bergskörning och smala vägar. Vägarna är dock i gott skick. Men se upp för cyklister. De kör runt med hela laget upp här. Och de kör fort och kan vara svåra att upptäcka på avstånd.

Marliana som semester-destination

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet

Personalen var verkligen trevlig och de manliga servitörerna talade mycket bra engelska och gjorde några bra rekommendationer för resor i området
Placering

Har inte den bästa vyn, trots sitt läge i bergen, men nära till vackra områden.
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Uscio

Rummet var riktigt bra. Dåligt kaffe till frukost (färdigblandad Nescafé på en kaffekanna ).
 
Faciliteter på stället
Restaurang

Det bästa Bistecca alla Fiorentina jag har ätit hittills, men resten av maten lite tråkigt. Bra men lite dyr vinlista
Internet / Wi-Fi

var på 4g och inte testa deras wifi.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt kan varmt rekommenderas

Super trevligt ställe. Bra mat och inte minst deras vin. Trevlig lugn plats super mysiga rum. Super trevliga människor som har denna plats, du känner dig mycket välkommen.

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Uscio
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Zacco

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Togna
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugn och härlig atmosfär

Njutit i en veckas tid och den goda stämningen på denna lilla kro, och inte minst den fantastiska enkla italienska maten.

Toscana som semester-destination

Bra läge med tanke på härliga städer som Florens, Lucca och Pisa i närhetn

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Uscio
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Medel

Lite tråkigt ställe. Mycket litet rum, kunde nästan inte öppna väskorna på någon plats. Fin, stor altan, men ingen utsikt, bara utöver vägen.

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Miriesci
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Autentisk charm och god mat&vin

Uppehället på Locanda Zacco levde helt upp till våra förväntningar. Autentiska italienska ramar, med sublim betjäning av Matteo och hans mor Giovanna. Maten och vinet i restaurangen är så gott att man inte behöver åka någon annanstans - om man inte vill ha pizza eller fisk/skaldjur. Enda jobbiga var turen upp för berget längs snirkliga vägar - men det har också sin charm.

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Miriesci
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Zacco

Marliana som semester-destination

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Miriesci
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Familjehotell med atmosfär

Personlig och vänlig service till gästerna, riktigt bra italiensk mat, litet familjehotell beläget i fantastiska omgivningar. Avslappnat och rofyllt.

Locanda Zacco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Obs 30 minuters bergskörning från huvudvägen
 
Själva boendet på Locanda Zacco
Dubbelrummet Miriesci
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

La Cecinella

Cecina Mare

Santa Maria

Campagnatico

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

search map