Hotell i Marliana i Toscana

Locanda Zacco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I höjderna ovanför Montecatini Terme finner du vägkorgen Locanda Zacco som ligger i en liten by vid namn Goraiolo. Ett smultronställe av rang!

Perfekt för cyklister

När man kör upp här på kullarna och bergen vid Montecatini Terme bör du räkna med att stöta på fler cyklister än bilister på många av vägarna. Denna del av Toscana är faktiskt känd för sina exceptionellt goda träningsmöjligheter, men se till att fysiken är god Innan du själv provar, eftersom det är en brant promenad upp (750 meters höjd), men å andra sidan är det lätt att köra om bilarna på vägen ner.

Läs mer om Locanda Zacco

Värdshus för välbefinnande

Locanda Zacco kan bäst beskrivas som ett värdshus, ett riktigt bra värdshus. Det ligger intill den lilla landsvägen i ett litet samhälle som heter Goraiolo, och här ser vi ett skolexempel på italienarnas tradition för att vilja köra upp i höjddragen för att äta: Det finns inte många hus i Goraiolo, men inom 100 meter från Locanda Zacco finner man både en pizzeria / bar och en restaurang. Vi har själva inte provat dem och kommer förmodligen inte göra det heller då man äter så underbart gott hos Matteo och hans mor Giovanna på Locanda Zacco, oavsett om det är utanför på terrassen eller inne i de mysiga lokalerna. Låt oss kort och gott konstatera: Maten är utmärkt, rummen är obeskrivligt charmiga och vinlistan är bra med mycket rimliga priser!

Smakfulla rum

Spridda över bottenvåningen och andra våningen finns det totalt åtta rum. De är alla verkligen smakfulla och betydligt bättre än man kan förvänta sig från ett värdshus. Det finns faktiskt ingenting alls att anmärka på. De har t.o.m. vattenkokare med tillhörande te och kaffe, så att man kan ta en kopp i rummet eller på terrassen.

Rummen på Locanda Zacco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map