Hotell i Marliana i Toscana

Locanda Zacco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I höjderna ovanför Montecatini Terme och i en liten by som heter Goraiolo, ligger den familjeägda värdshuset Locanda Zacco. Ett litet, omtyckt smultronställe av rang! Här kan du frossa i hemlagad pasta och välja över hundra olika sorter av vin. Förutom god mat och dryck har du ett vackert landskap intill dig som väntar på att bli utforskat.

Perfekt för cyklister

När du kör upp för kullarna och bergen vid Montecatini Terme bör du räkna med att stöta på fler cyklister än bilister på många av vägarna. Denna del av Toscana är faktiskt känd för sina exceptionellt goda träningsmöjligheter, men se till att fysiken är god innan du själv provar, eftersom det är en brant promenad upp (ca 800 meters höjd). Men å andra sidan är det lätt att köra om bilarna på vägen ner.

Läs mer om Locanda Zacco

Värdshus för välbefinnande

Locanda Zacco kan bäst beskrivas som ett värdshus, ett riktigt bra värdshus. Det ligger intill den lilla landsvägen i ett litet samhälle som heter Goraiolo, och här ser vi ett skolexempel på italienarnas tradition för att vilja köra upp i höjddragen för att äta: Det finns inte många hus i Goraiolo, men inom 100 meter från Locanda Zacco finns både en pizzeria / bar och en restaurang. Vi har själva inte provat dessa och kommer förmodligen inte göra det heller eftersom man äter så underbart gott hos Matteo och hans mor Giovanna på Locanda Zacco. Oavsett om det är utanför på terrassen eller inne i de mysiga lokalerna. Låt oss kort och gott konstatera: Maten är utmärkt, rummen är obeskrivligt charmiga och vinlistan är utmärkt, med mycket rimliga priser!

Smakfulla rum

Spridda över bottenvåningen och andra våningen finns det totalt åtta rum. De är alla verkligen smakfulla och betydligt bättre än du kan förvänta dig från ett värdshus. Det finns faktiskt ingenting alls att anmärka på. De har t.o.m. vattenkokare med tillhörande te och kaffe, så att du kan ta en kopp i rummet eller på terrassen.

Bra att veta om Locanda Zacco

Bil är ett måste och parkering finns vid boendet. Här är det maten och människorna som gör det till ett hideaway.

Rummen på Locanda Zacco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Locanda Zacco

Läs personliga omdömen av Locanda Zacco som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda Zacco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Locanda Zacco

Friendly hospitality

This is a very nice family owned place. Very friendly hospitality and excellent food!

Läs mer

Autentisk italiensk trevnad

Vi bodde 1 vecka på Locanda Zacho, den mysigaste krog man kan tänka sig bland bergen. Personalen, rummet och maten var helt i topp och vi är ytterst nöjda med hela upplevelsen.

Läs mer

Härlig semesterupplevelse

Härligt ställe med flinka värdar och en fantastisk utsikt.
Rummen var trevliga och rena - riktig italiensk stämning.

Läs mer

Locanda Zacco till mys och avslappning

Locanda Zacco är en trevlig krok i bergen med en fin utsikt från den lilla parkeringsplatsen ovanför. Rummet var trevligt inrett och den tillhörande terrassen var stor och fantastisk.
Restaurangen serverade läckra italienska menyer, stämningen var avslappnad och för övrigt var restaurangen välbesökt.
Det händer inte så mycket i stan, så här kan man verkligen slappna av - eller så kan man besöka grannstäderna.

Läs mer

Fantastiskt kan varmt rekommenderas

Super trevligt ställe. Bra mat och inte minst deras vin. Trevlig lugn plats super mysiga rum. Super trevliga människor som har denna plats, du känner dig mycket välkommen.

Läs mer

Lugn och härlig atmosfär

Njutit i en veckas tid och den goda stämningen på denna lilla kro, och inte minst den fantastiska enkla italienska maten.

Läs mer
 
search map