Semesterbostad i Marina di Pisa i Toscana

Boboba Village

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Boboba Village ligger få meter från havet mellan stranden och pinjeskogen längs med kustvägen mellan Marina di Pisa och Tirrenia. Vägen är ganska trafikerad om sommaren men lägenheterna ligger en bit ifrån i skogen så trafiken inte stör om kvällen / natten. Vi vill dock göra er uppmärksamma på att man ska korsa vägen för att komma från Boboba Village till stranden.

Stor pool nära stranden

Det finns en 25 x 12 meter stor pool (krav på badmössa obligatoriskt) och på den privata stranden har varje lägenhet en parasoll och två solstolar inkluderat i priset. Även slutstädning och sängkläder / handdukar samt kvällsunderhållningen (på italienska) från mitten av juni till mitten av september är inkluderat i priset. Kvällsunderhållningen försigår på en trivsam munter nivå men avlöses vid midnatt av musik från ett närliggande diskotek. Bobba Village passar därför inte för ljudkänsliga själar. På stället finns det dessutom reception, parkeringsplats, bar, restaurang och mynttvätt. De närmsta inköpsmöjligheterna finns i centrum av marina di Pisa (ca 2 km).

Lägenheter med egen terrass och aircondition

De 54 lägenheterna ligger i radhus på första eller andra våningen. De är alla enkelt möblerade och utrustade med satellit-TV, aircondition, wi-fi, hårtork samt förvaringsbox. Trots att det endast är 50 meter till stranden som ligger på andra sidan vägen har man inte havsutsikt från lägenheterna eller terrasserna.

Lägenheterna på Boboba Village

Tvårumslägenheter med 2/4 sovplatser

Lägenheterna är enkelt möblerade och utrustade med aircondition, satellit-TV och veranda (första våningen) eller balkong (andra våningen). De består av uppehållsrum med kokvrå och två enkla bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng och badrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Eden Park Resort

Pisa, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map