Semesterbostad i Marina di Pisa i Toscana

Boboba Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Boboba Village ligger få meter från havet mellan stranden och pinjeskogen längs med kustvägen mellan Marina di Pisa och Tirrenia. Vägen är ganska trafikerad om sommaren men lägenheterna ligger en bit ifrån i skogen så trafiken inte stör om kvällen / natten. Vi vill dock göra er uppmärksamma på att man ska korsa vägen för att komma från Boboba Village till stranden.

Stor pool nära stranden

Det finns en 25 x 12 meter stor pool (krav på badmössa obligatoriskt) och på den privata stranden har varje lägenhet en parasoll och två solstolar inkluderat i priset. Även slutstädning och sängkläder / handdukar samt kvällsunderhållningen (på italienska) från mitten av juni till mitten av september är inkluderat i priset. Kvällsunderhållningen försigår på en trivsam munter nivå men avlöses vid midnatt av musik från ett närliggande diskotek. Bobba Village passar därför inte för ljudkänsliga själar. På stället finns det dessutom reception, parkeringsplats, bar, restaurang och mynttvätt. De närmsta inköpsmöjligheterna finns i centrum av marina di Pisa (ca 2 km).

Läs mer om Boboba Village

Lägenheter med egen terrass och aircondition

De 54 lägenheterna ligger i radhus på första eller andra våningen. De är alla enkelt möblerade och utrustade med satellit-TV, aircondition, wi-fi, hårtork samt förvaringsbox. Trots att det endast är 50 meter till stranden som ligger på andra sidan vägen har man inte havsutsikt från lägenheterna eller terrasserna.

Lägenheterna på Boboba Village

Tvårumslägenheter med 2/4 sovplatser

Lägenheterna är enkelt möblerade och utrustade med aircondition, satellit-TV och veranda (första våningen) eller balkong (andra våningen). De består av uppehållsrum med kokvrå och två enkla bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng och badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Residence Il Paradiso

Guardistallo, Toscana

Rekommendationer till dig

Eden Park Resort

Pisa, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme

search map