Hotell i Marina di Pietrasanta i Toscana

Versilia Palace Hotel

Lekplats
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger endast ett stenkast från stranden och det enda som skiljer dem åt är strandvägen, som går längs med kustremsan. Bakom hotellet har du den stora lummiga parken, Parco della Versiliana och bakom denna, ca 5 km bort, tornar de vackra toskanska kullarna upp sig som en vacker kuliss.

Ett toppenställe för sol, bad och kultur

Versilia Palace Hotel ligger i den toskanska badorten Marina di Pietrasanta, känd bl a för sin fantastiska sandstrand. Stranden har du inom kort promenadavstånd vilket är praktiskt för dig som vill variera dig och tillbringa en stunden i en solstol vid poolkanten och den andra i en solstol på stranden. Till hotellet hör nämligen en stor uppvärmd utomhuspool samt en separat barnpool.

Du har även gångavstånd till restaurang

Det finns en restaurang, Gocce di Luna, på hotellet där du kan äta frukost och middag och i högsäsong serveras här även lunch. Traditionella toskanska specialiteter står på menyn och givetvis är fisk- och skaldjur en självklarhet. Du har ett bra urval av viner, från en välfylld vinkällare, så testa gärna på lite olika märken. Reception, lobby och bar med möjlighet att sitta utomhus finns också. Känner du för att prova på andra lokala restauranger är detta inget problem och den närmsta hittar du ca 900 m från hotellet. Efter maten kan du koppla av på hotellets terrass med något gott att dricka samtidigt som barnen spelar pingis eller roar sig på lekplatsen.

Du har ett bra utgångsläge

Längs med den toskanska kusten ligger flera trevliga badorter, där du äter och dricker gott. Åker du in åt landet. ca 5 km, kommer du till Pietrasanta som är en mysig liten stad känd för sin produktion av marmor och brons. Ta gärna en runda hit en kväll, och strosa runt i stadens historiska centrum. Här finns en hel del trevliga butiker, restauranger, historiska kyrkor och monument. Tycker du om att cykla och vandra är det bara att bege sig till intilliggande Apenninerna eller köra norrut upp mot nationalparken Cinque Terre.

Läs mer om Versilia Palace Hotel

Du bor i komfortabla rum

Alla är utrustade med aircondition, Sat-Tv, minibar, Wi-Fi och hårtork. Deluxe kan ha havsutsikt men de kan ha varierad sådan, speciellt de som ligger lägre har en mer begränsad utsikt p.ga vegetationen framför.

Läs om rummen på Versilia Palace Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map