Semesterbostad i Marina di Pietrasanta i Toscana

Residence Onda Marina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Onda Marina ligger i lugna omgivningar i Marina di Pietrasanta. Det är ca. 1 km till stranden och ca. 1,5 km till stadens centrum.

Ordning och reda

Byggnaden stod klar 2003 och är byggt med mjuka och runda linjer. Stället framstår som fint med en fasad av vit marmor från det närliggande marmorbruket vid Carrara. Framför byggnaden finns en härlig trädgård med gräsplan, var det finns en liten lekplats och en fin pool på ca. 12 x 8 meter. Uppmärksamma att det är obligatoriskt att ha badmössa i poolen.

Läs mer om Residence Onda Marina

Viktiga faciliteter

På första våningen finns reception och ett café, som ligger ända ut mot poolområdet. Här kan gästerna njuta av en espresso, glass eller en kall öl. Bakom byggnaden ligger en parkeringsplats, var det är plats för en bil per lägenhet. På stället finns det en internetpoint samt möjlighet att hyra cyklar och en tvättstuga(mot betalning).

Välinredda lägenheter

Det finns 33 lägenheter som alla har kokvrå med 4 kokplattor och microvågsugn och en balkong (de varierar i storlek från lägenhet till lägenhet), satellit-tv samt aircondition. Lägenheterna är fördelade på antingen ett eller två plan, och ligger på antingen andra, tredje eller fjärde våningen. De är alla enkelt inredda och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map