Hotell i Marina di Pietrasanta i Toscana

Mondial Resort & SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mondial Resort & SPA, har dessutom ett lugnare läge, inbäddat i ett bostadskvarter. Hotellet passar dig bra som både vill bo bra och komfortabelt, äta gott och samtidigt ha nära till andra restauranger och framför allt havet.

En avkopplande semester

Här bor du bra och hotellet som blivit renoverat erbjuder en ljus och trevlig miljö både inne som ute. Här finns ett fint poolområde med solstolar och parasoll och där du har en jacuzzidel i poolen. En bar finns tillgänglig och serverar förutom goda drinkar och cocktails en del snacks under dagens lopp. Restaurangen Blanco, som även är öppen för allmänheten, serverar goda fisk-, kött- och grönsaksrätter tillagde på traditionellt toskanskt vis. Maten kan du avnjuta både inomhus som ute vid poolen. Hotellet har ett SPA och Wellness där du bl a har bastu, turkiskt bad och gym. Inträdet betalar du på plats, och du kan beställa till olika typer av massage och behandlingar. När stranden lockar har du denna endast ett par hundra meter bort och om du hör med receptionen ger dig tips och råd gällande strandservice.

Du bor nära flera sevärdheter

Från Marina di Pietrasanta har du flera av regionens sevärdheter inom lagom köravstånd. Pisa, Lucca, Calci, Buti och Vinci är namnen på några närliggande städer och byar du inte bör missa. Har du även längtat efter att vandra i någon av de fem byarna i Cinque Terre (Ligurien) kan du nu passa på. Det är endast 50 km till La Spezia, varifrån du kan ta både båt och tåg ut till nationalparken. I Marina di Pietrasanta råder ett klassiskt "badliv" och flera trevliga restauranger öppnar upp inför sommarhalvåret. Önskar du mer genuin atmosfär kan du bege dig till Pietrasantas mysiga lilla centrum, som ligger ca 5 km bort.

Rummen är ljusa och fina

Det finns totalt 40 rum på Mondial Resort SPA, och alla rum är utrustade med aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, telefon, förvaringsbox, minibar, badrum med toalett, dusch, badrock och badtofflor. Alla har balkong.

Läs mer om Mondial Resort & SPA

Läs om rummen på Mondial Resort & SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map