Omdömen från Hotel Gemma del Mare

 
Hotel Gemma del Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Gemma del Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Pietrasanta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Gemma del Mare

Läs personliga omdömen av Hotel Gemma del Mare som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Gemma del Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars med resesällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Gemma del Mare i Marina di Pietrasanta från den 14. till den 19. augusti 2010 sedan bodde de på Hotel Pensione Moderna i Bonassola.

Hej Marina di Pietrasanta 1) Absolut, för den shopping intresserade kan man dessutom åka till grannstaden Forte di Marni 2) Toppen, ett visst promenadavstånd till stranden men det kompenserades av den goda maten 3) Ja, det kan vara svårt att få taxi till Marina från stationen, det går buss men sällan bakom stationen, var beredd på att betala för solstolar på stranden men hotellet har bra samarbetspartners 4) Ert hotell är jättebra men det finns andra liknande närmre stranden att utforska

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kurt med sällskap från Sodertalje i Sverige bodde på Hotel Gemma del Mare i Marina di Pietrasanta från den 8. till den 13. april 2010.

Hej, Jag berättar gärna om hur vi upplevt vår resa. Marina di Pietrasanta är en liten trevlig stad vid vattnet med små affärer och restauranger. Hotellet, Gemma del Mare, var helt fantastiskt trevligt. Personalen var mycket tillmötesgående och gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi var nästan de enda gästerna några dagar, eftersom säsongen inte har börjat riktigt ännu. Trots det fick vi mycket god service och mycket god mat och vin.(halvpension) Vi hade också väldigt tur med vädret, strålande sol och +20 C några dagar och regn och åska bara en förmiddag. Stan ligger ganska nära Pisa och c:a 11 mil från Florens så det gick snabbt att köra till dessa städer. Sammanfattningsvis, hade vi en mycket skön och behaglig vistelse i Toscana både ur kulturell och allmän semestersynpunkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map