Hotell i Marina di Pietrasanta i Toscana

Hotel Gemma del Mare

 
Hotel Gemma del Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Gemma del Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Pietrasanta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Gemma del Mare är ett bra val för par eller familjer dom gärna vill slappa av vid stranden och samtidigt ha möjlighet för att se närmare på Toscanas oändliga utbud av vacker natur och kultur. Även Liguriens nationalpark Le Cinque Terre kan vara värt att besöka om man semestrar här.

Detta trestjärninga hotell ligger i ett lugnt, grönt område ca. 800 meter från den fina sandstranden och centrum av Marina di Pietrasanta. Hotellet har 26 rum som alla har aircondition och eget badrum med toalett och hårtork, minibar, satellit-TV och safetybox. Några rum har balkong samt möjlighet att ha 4 gäster.

Läs mer om Hotel Gemma del Mare

På hotellet finns faciliteter som tv-lounge, parkeringplats, takterrass, wi-fi, bar och restaurang. I den stora frodiga trädgården kan man slappna av och njuta av solen i solstolarna och de minsta gäster uppskattar nog den lilla lekplats som även finns.

I receptionen är personalen hjälpsam och man kan hyra cyklar och beställa biljetter till konserter och teaterföreställningar m.m. av dem.

Dölj texten
 
 
search map