Semesterbostad i Marina di Massa i Toscana

Casa Roma

 
Casa Roma är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Roma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Massa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inte lätt att hitta lägenheter vid den toscanska kust som under en stor del av sommarsäsongen uthyrs på dagsbasis men i Casa Roma kan man detta och även till ett förnuftigt pris. Man ska dock vara uppmärksam på att man inte får mycket lyx för pengarna.

Casa Roma ligger vid Marina di Massa omkring 20-25 minuters promenad från stranden och det lilla centrum. Ännu närmare finns det bar, supermarked samt busshållplats. Lägenheten ligger på underetagen av ett hus vars 1:a våning bebos av husets ägare och hans familj samt deras två hundar.

Läs mer om Casa Roma

Tvårumslägenhet med 3/5 sängar
Lägenheten ligger på första våningen med ingång direkt i uppehållsrummet, som innehåller en kokvrå samt bäddsoffa för två. Här finns dessutom ett sovrum med dubbelsäng, en enkelsäng och en barnsäng samt toalett/badrum med dusch. Utanför lägenheten finns en privat terrass med bord och stolar. Då huset ligger ut till en större väg, kan man inte undgå att höra trafiken.

Dölj texten
 
 
search map