Omdömen från Balcone Girasole

 
Balcone Girasole är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Girasole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Massa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Girasole

Läs personliga omdömen av Balcone Girasole som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Girasole. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anita med sällskap från Indal i Sverige bodde på Balcone Girasole i Marina di Massa från den 29. augusti till den 5. september 2009.

Hej Måste säga att allt var helt perfekt på båda ställena. Det som kan sägas om Marina di Massa var att vi inte kunde sitta ute på altanen och prata efter kl 22.00. Det var synd eftersom det var kvällarna som var ljumma och härliga. När det gäller vistelsen i Bardolino var det också riktigt bra. Det enda som fattades där var sänglampor i rum två. Vi hade två lägenheter som hade slagits ihop. Annars flöt allt på helt suveränt, inga som helst klagomål. Hoppas vi kan anlita er igen vid nästa resa

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map