Semesterbostäder & hotell i Marina di Massa

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En typisk italiensk badort med all den liv och rörelse som denna typ av badorter är känd för. Här finns det gott om barer och restauranger och badstränderna är breda med gott om plats. Dock finns det inte mycket charm i denna lilla by. Och även om det är en badort så finns här få utländska turister, det är i första hand italienarna själva som semestrar här. Därför finner man menyerna mest på italienska och man kommunicerar endast på italienska.

I denna lilla byn så finns det en mängd diverse aktiviteter såsom tennis, minigolf, vattenland. Det är även en bra utgångspunkt för utflykter till de vackra toscanska bergen och naturreservatet runt Le Cinque Terre, då tågstationen ligger i centrum.

För de som önskar roa sig om natten kan vi rekommendera den närliggande orten Forte dei Marmi med ett stort utbud av caféer och barer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map