Semesterbostad i Marina di Castagneto C. i Toscana

Villa Pineta

 
Villa Pineta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Pineta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Castagneto C. här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Pineta ligger under den karaktäristiska, höga och skuggiga pinjeskogen i Marina di Castagneto Carducci och på gångavstånd, ca 300 m, från den härliga sandstranden. Inne i byn finns flera affärer och matställen, bl.a. en bra fiskrestaurang på Hotel Alta la Vista.

Runt huset, som innehåller tre semesterlägenheter, finns en inhängnad trädgård på ca 1200 m² men utan gräsmatta då gräset inte växer särskilt bra under pinjeträden. Alla tre lägenheter har utgång till egen terass med bord och stolar, satellit-TV, tvättmaskin och diskmaskin. Det välutrustade möblemanget är i gammaldags stil. Lägg märke till att de två lägenheterna på nedanvåningen är något mörkare än den på ovanvåningen eftersom de ligger några trappsteg ner från gatuplan. Om du lider av andningsproblem eller inte önskar bo i ett mörkt rum så rekommenderar vi dig att fokusera uteslutande på den översta lägenheten.

Läs mer om Villa Pineta

Tvårumslägenhet Bouganvillea med 3/5 sovplatser:
- Lägenheten Bouganvillea ligger på villans nedanvåning och är ca 50 m². Från trädgården går man ner ett par trappsteg för att komma till terassen som är utrustad med grill samt bord och stolar. På terassen finner man även lägenhetens utomhusdusch. I nivå med terassen ligger vardagsrummet där det finns två sovplatser i en bäddsoffa (bäst till barn under 12 år) samt matplats. Från vardagsrummet kommer man ut i köket, som är utrustat med gashäll, ugn, brödrost, svensk och italiensk kaffekokare samt diskmaskin. Det finns även ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, en tvättstuga med tvättmaskin och ett badrum med toalett och dusch. En dörr förbinder lägenheten med grannlägenheten Camelia, om man önskar att hyra dessa två tillsammans.

Tvårumslägenhet Camelia med 2/4 sovplatser:
- Lägenheten Camelia ligger på villans nedanvåning och är ca 50 m². Man kommer in till lägenheten genom den privata terassen där det finns grill, utomhusdusch, trädgårdsbord och stolar samt två solstolar. I vardagsrummet finns det två sovplatser i en bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), matplats samt en kokvrå med gashäll, ugn, svensk och italiensk kaffekokare samt diskmaskin och tvättmaskin. Det finns även ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. En dörr förbinder lägenheten med grannlägenheten Bouganvillea, om man önskar att hyra dessa två tillsammans.

Fyrarumslägenhet Azalea med 7/9 sovplatser:
- Lägenheten Azalea ligger på husets ovanvåning och är ca 100 m². Lägenheten har tre ingångar, två från trädgården och en från den privata terassen. Den består av ett välutrustat kök (spis med gashäll, ugn, brödrost, svensk och italiensk kaffekokare samt diskmaskin och tvättmaskin), vardagsrum med öppen spis och matbord med plats för 8 personer samt en soffgrupp med två sovplatser i bäddsoffa, ett sovrum med våningssäng, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt eget bad med toalett och dusch. Det finns ännu ett badrum med toalett och dusch i hallen. På terassen finns ett stort matbord under en paviljong med plats till alla gäster i huset samt fyra solstolar. Lägenheten har dessutom en egen utomhusdusch och grill i trädgården.

Gästerna har dessutom fri tillgång till ett privat område som ligger strax norr om byn där ägaren anlagt en botanisk trädgård om ca 10.000 m². Här har du möjlighet att se de plantor och buskar som präglar vegetationen på sanddynerna ute vid stranden.

Dölj texten
 
 
search map