Semesterbostad i Marina di Castagneto C. i Toscana

Le Finestre

 
Le Finestre är inte tillgänglig i dagsläget
Le Finestre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Castagneto C. här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Marina di Castagneto Carducci är en typisk italiensk badort men av den mindre storleken.

Utmärkt läge

Här finns inga stora semesterkomplex men många lägenheter och bungalows som främst används som sommarhus för familjer som bor i Florens, Pisa eller andra städer i inlandet. Här finns det under badsäsongen ett stort utbud av matställen, caféer, en nöjespark för barnen samt många dagligvarubutiker, som utöver vanliga förnödenheter har några av Toscanas dyraste viner. Detta förklaras med att Marina di Castagneto Carducci ligger nära den kända vin-staden Bolgheri.

Läs mer om Le Finestre

Lägenheter med privat terrass

I en nyare byggnad (med hiss) ligger dessa tre lägenheter med en sådan direkt havsutsikt som det bara är möjligt, man har här terrass med havsutsikt, stranden precis nedanför och detta är den enda offentliga gratis strand man finner i området. Både till höger och vänster om den ligger bad anläggningar var man kan hyra solstolar och parasoll. Det finns privat parkering. Lägenheterna är enkla men funktionellt inredda.

Enrumslägenheteen Murex med 2/3 sovplatser
-Lägenheten ligger på fjärde våningen och är ca. 30 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn, kylskåp med frysbox, kaffemaskin och diskmaskin), bäddsoffa för en person och badrum med dusch och toalett och tvättmaskin. Lägenheten har en terrass var man har havsutsikt (ej frontal utsikt dock).

Tvårumslägenheten Nautilus med 3/5 sovplatser
- Lägenheten ligger på fjärde våningen och är ca. 40 m² stor. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, ugn, kylskåp, kaffemaskin och diskmaskin) två bäddsoffor för vardera en person, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Lägenheten har dessutom två terrasser varav den ena har direkt havsutsikt.

Tvårumslägenheten Finestre med 3/5 sovplatser
- Lägenheten ligger på fjärde våningen och är ca. 45 m² stor. Den har fem fönster, alla med havsutsikt och en terrass på 10 m². Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, ugn, kylskåp, kaffemaskin och diskmaskin) bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med dusch, toalett och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map