Semesterbostad i Marina di Castagneto C. i Toscana

Il Cantiere Navale

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Cantiere Navale är ett gammalt skeppsverk som grundades 1946 av greve Conte Gaddo della Gherardesca. Stället ligger ut mot havet vid Marina di Castagneto Carducci, 4 km från den lilla staden Donoratico (här finner man flera shopping/inköpsmöjligheter och matställen). Skeppsvarvet stängde för 20 år sedan men är i omgivningen fortfarande känt för sina båtar och skepp som tillverkades här. Il Cantiere Navale breder ut sig över ett område på 25 hektar och har en av Toscanas bästa och mest barnvänliga badstränder.

Sköna gröna omgivningar ut till stranden

Il Cantiere Navale har idag blivit ombyggt till ett härligt semestercenter. De gamla byggnaderna har rivits och istället har man byggt nya komfortabla lägenheter. Huvudbyggnaden med sitt halvcirkulära tak är omgivet av 8 byggnader med totalt 176 lägenheter och rum. Byggnaderna ligger i skön natur med höga tallar och gröna områden. Man bor dessutom helt ut till havet och den fina sandstranden.

Ett hav av faciliteter

Huvudbyggnaden består av reception, bar med take-away pizza, restaurang, liten livsmedelsaffär, tvätteri, pool för vuxna och en för barn samt vattenmassage. Det obligatoriska klubbkortet ger tillträde till poolerna, parasoller, solstolar på stranden och en lekplats för barn. 500 meter från huvudbyggnaden finns det en tennisbana, lerduveskytte (med instruktör), träningsområde för golf samt utomhus teater där det arrangeras kvällsunderhållning från början av juni till slutet av september. Om dagen arrangeras t.ex. kurser i tennis, simmning, dans och aerobic. Barn mellan 5 och 12 år kan deltaga i miniklubbar. Föräldrar ska dock veta att det inte talas skandinaviska. Parkeringsplatsen ligger en bra bit från bostäderna, så att man inte störs av trafiken när man vistas på området.

Lägenheterna

Lägenheterna ligger på första, andra eller tredje våningen. De är alla nymöblerade och ljusa. Lägenheterna är utrustade med kokvrå (2 kokplattor och kylskåp), telefon, satellit-TV och mot tilläggsbetalning även aircondition. Dessutom har alla lägenheterna (dock ej typ A) möblerad balkong eller terrass där man kan äta sina måltider.

L√§genheterna på Il Cantiere Navale

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Består av rum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum/toalett samt balkong eller terrass. Man kan få en extra säng.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Består av rum med kokvrå och bäddsoffa eller utdragbarsäng för två personer (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum/toalett. Lägenheterna har egen balkong eller terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map