Omdömen från Hotel Alta La Vista

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Alta La Vista

Läs personliga omdömen av Hotel Alta La Vista som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Alta La Vista. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt vid havet

Fin frukostbuffé, otrolig utsikt mot havet och bra rum för en rimlig kostnad.

Toscana som semester-destination

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Superiorrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Vänliga hotellet i Marina de Casagneto

Rummet var ok, rent o snyggt och låg bra till med terassen utanför.
Det enda vi kunde anmärka på var att handiukarna hängde ovanför toaletten vilket var idiotiskt!
Personalen,familjen var mycket trevliga och vänliga,vi fick till o med en present när vi åkte!
Maten god ,vi kanske hade önskat ett större utbud, men det vi fick var fint o gott!

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Superiorrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Oslagbart läge och strand

Mycket snyggt rum och väldigt fin utsikt. Sängarna är bra. Utsikten är dock det bästa av allt. Badrummet är fint, och det är mycket hög standard på servicen i receptionen. Restaurangen är fin, men inte precis något att skryta om som sådan.
Stranden var definitivt en av de bästa vi besökt. Många på stranden, men vattnet var mycket rent och klart. Läge för fina joggingturer i mindre kuperad terräng i gröna områden nära ett par campingplatser.

Rekommendationer till andra gäster

Staden har en kul tippy-liknande restaurang – med goda pizzor.

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Superiorrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En pärla i Italien

Ett mycket bra hotell, nyrenoverat och otroligt fräscht. Vårt rum hade havsutsikt och en fantastisk solterrass. Trevlig personal. Restaurangen som hade sin uteservering öppen var en njutning med god mat, vin och mycket trevlig personal

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Alta La Vista

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Superiorrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Alta La Vista

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Dubbelrum med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt hotel med underbart läge, frukostbuffén under förväntan

Hotellet är underbart med dess läge direkt vid stranden. Personalen är trevlig. Frukosbuffén var under förväntan.

Hotel Alta La Vista
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Alta La Vista
Dubbelrum med havsutsikt

Rummet var jättefint men i minsta laget för två vuxna och ett litet barn. Barnsängen fick knappt plats.
 
Faciliteter på stället
Restaurang

Vi åt endast frukost på hotellet men den var under förväntan. Inte mycket att välja på, knappt någon frukt, brödet var torrt, äggen kalla och det saknades brödrost. Vi beställde omelett en dag vilken
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
Peter & Linda samt Bertil & Christina från Västerås i Sverige bodde på Hotel Alta La Vista i Marina di Castagneto C. från den 6. till den 11. augusti 2011.

Vi är OTROLIGT nöjda med vår resa! Allt var så som det beskrivits för oss genom er hemsida. Vårt boende vid havet var underbart. Kocken där gjorde mycket god mat o läget och utsikten från våra rum var bedårande! Vi är alltså HELnöjda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Pontus med resesällskap från Höör i Sverige bodde på Hotel Alta La Vista i Marina di Castagneto C. från den 21. till den 24. juli 2010, innan så bodde de på Hotel Malaspina i Florens och efter så bodde de på Catine Cesani i San Gimignano.

Hej. Vi anlände Florens vid 20.00 och hämtade ut hyrbilen. Det flöt på väldigt bra. Hotellet var bra. Det enda problemet var att hitta dit, men efter att ha stannat vid ett flertal tillfällen och frågat folk på stan så gick det väl. Lite bättre kartor kan behövas bifogas (tyvärr hann vi inte kolla upp detta innan vi åkte). Hotellet vid kusten var jättefint, nästan nybyggt och bra service. Boendet översteg våra förväntningar. Dock hade vi lite språkproblem generellt, då det är en ganska liten by och alla pratar nästan endast italienska, vi hankade oss fram hjälpligt på vår engelska/tyska/franska. Vill man endast ha sol och bad så är detta ett perfekt ställe att åka till; lugnt och bra och bra standard. Dock om man önskar något annat (aktiviteter) så är det ganska begränsat, då blir det till att ta bilen och åka inåt landet till någon större ort. Hos Cesanis i San Gimignano fick vi ett väldigt bra bemötande (på engelska), och fick se vinkällare och prova vinerna som tillverkas på gården. De var väldigt hjälpsamma och hjälpte oss finna bra restauranger och andra sevärdheter i närheten. Då det finns väldigt mycket att se i området inom korta avstånd så var det perfekt att ta enstaka dagsturer med bilen till Siena, Chianti, San Gimignano etc. Standarden här var vad man kunde förvänta sig, helt ok, men ingen överstandard. Vi saknade aircondition på rummet, då det var väldigt varmt nu i juli. En rekommendation till den som åker till Cesani i Pancole är att promenera 600m till byn Pancole och restaurangen där, mycket god mat och väldigt bra service. Dessutom rekommenderar vi att åka under veckodagarna till Cesanis, då de har aktiviteter måndag-fredag på gården. Allmänt har det varit skönt att ha allt förbokat och betalat, så det är bara att checka in och checka ut på fem minuter oavsett var vi har anlänt. Generellt är vi mycket nöjda och har haft en fantastisk semester.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map