Hotell i Marina di Castagneto C. i Toscana

Hotel Alta La Vista

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Alta La Vista ligger vid havet i den lilla badorten Marina di Castagneto som flera gånger fått tilldelat den europeiska blå flaggan som kännertecknar rent havsvatten. I närheten av hotellet ligger den frodiga pinjeskogen, framför hotellet ligger den bra och barnvänliga sandstranden.

Behaglig placering

På hotellet finns det reception, en god restaurang (se längre ner i texten) och solterrass som ligger på andra våningen och som har utsikt över havet. Vill du inte ligga hela dagen på terrassen eller på stranden så finns möjlighet att hyra båt eller göra utflykter på cykel eller till häst. I närheten finns det några fina Medeltidsbyar såsom Bolgheri, Castagneto Carducci, Campiglia Marittima, Massa Marittima, osv.

Läs mer om Hotel Alta La Vista

Flera faciliteter

Det 3-stjärniga hotellet har 22 fint inredda rum av vilka två är familjerum, där man kan bo antingen tre vuxna eller två vuxna och två barn under 14 år.

Alla rum har balkong eller terrass, hälften av dem har utsikt över havet och den toskanska ögruppen. Andra har utsikt över trädgården, staden eller kullarna. Det finns två familjerum varav det ena har utsikt över havet och stranden, och det andra över staden.

Rummen har luftkonditionering, minibar, internetuppkoppling, kassafack, platt-tv samt badrum med toalett och stor dusch samt hårtork.

Välrenommerad restaurang

Hotellets restaurang är nog huvudattraktionen, framförallt om man gillar fisk. Men på denna välinredda restaurang serveras även kött- och pastarätter. Vinlistan erbjuder lokala produktioner, samt de mest kända internationella och italienska vinerna. Vi rekommenderar att ni åker iväg och utforskar det närliggande området, det är nämligen inte långt till vinmarkerna, varifrån viner som Sassiccaia och Ornellaia kommer. Så länge vädret tillåter det, kan ni även njuta av kockens kreativitet på utomhusterrassen.

Läs om rummen på Hotel Alta La Vista

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map