Omdömen från Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Läs personliga omdömen av Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale) som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale). Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C. som semester-destination

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Väldigt liten och mörk lägenhet. Inte speciellt trevlig
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Åttonde året inget undantag

Det var det åttonde året i rad på Il Cantiere Navale och vi har redan bokat nästa år.
Stället har alltjämt ett jättefint läge med pool och hav alldeles utanför dörren.
I år var det dessutom en del personal som kunde annat än italienska, det gör det lite enklare att kommunicera.
Dyrt men bra.

Rekommendationer till andra gäster

Besök de små omkringliggande städerna, med genuin atmosfär.
Pisa, Lucca och Elba är också värt ett besök. Eller bara njut av vistelsen.

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)
Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Börjar få några år på nacken.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk strand

Ett riktigt härligt ställe, fina lägenheter och bra pool. Stranden är helt fantastisk och lägenhetens läge i förhållande till stranden kunde inte vara bättre. Semesterstället är bra för familjer med barn upp till ca 12 år. Vi har två barn på 14 och 17 år och de tyckte att det hände allt för lite för dem.

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Det sjunde år i rad vi är där eftersom det är ett super bra ställe. Där är ro och ordning på sakerna.
Stället ligger superbra och ligger ned till en underbar strand.
Det finns mycket att se i området inom 50 km, speciellt om man är till vingårdar och vinsmakning.

Enda nackdelen är en dålig grusväg de sista km till stället, men den glömmer man när man ser stället.

Rekommendationer till andra gäster

Man skall besöka de små byarna som ligger runt omkring sent på eftermiddagen eller i början av kvällen, det är bara så mysigt med bra matställen och små mysiga specialbutiker.

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)
Trerumslägenhet med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Superläckert ställe. Avkopplande atmosfär.
Barnvänligt, bilfritt område.
Mycket vänlig och glad personal.
Det hade nog behövts lite mer klor i poolen, men det kan vara ett generellt problem söderöver.
Bra strand med direkt tillgång.

Rekommendationer till andra gäster

Storhandla på CONAD Donoratico och köp bara det mest nödvändiga på stället.
Bra utgångspunkt för cykelturer.
Vinrutten och gårdarna där är värda ett besök.
Besök Bolghari.

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Familien Larsen fra Roskilde boede på Il Cantiere Navale i Marina di Castagneto

Vi bestämde oss mycket snabbt i mitten av juli som vi ville komma bort från kylan, dansk sommar och ville söder ut. Därför kontaktade vi In Italia, där vi fick stor hjälp av Philippo som hjälpte oss till vad vi ville. Det slutade med att vi valde Il Cantieri Navale (Canado Club) för möjligheterna med både strand och pool och det barnvänliga området (Våra barn är 6, 9 och 11 - den äldsta med en synskada).
Kustklimatet var otroligt trevligt, det fanns alltid en lätt bris, som tallar ger bra skugga i området. Vår lägenhet var "med ryggen mot" restaurang och pool och vi besväras därför inte av högljudd musik, men kunde höra det i bakgrunden. Vi hade också en stor balkong. Vi hade tur och vill se detta innan boka en andra gång. Vi vill vara fria från billarm, och den lilla elektriska tåg ersättningsbuss var en rolig sak för både barn och vuxna.
Lägenheten var mycket ren, väl fungerande och uslidte och det fanns inte mycket ljud. Stranden var helt fantastiskt, och det var trevligt med sorten med något liten pool.
Vi missade några engelska / tyska info om aktiviteter (som visades både bågskytte, minigolf, tennis etc) och våra barn var inte inbjuden till något, eftersom guiderna bara kunde vara italienska. Mor deltog i fitness, dans och yoga på stranden. I receptionen, några enkla engelska och vi fick mycket goda råd när vi var på Elba.
Vi var en dag upp i den vackra bergsstäderna Bolgheri och Castgneto Carducci; mellan de två städerna, det fanns gott om vin och oljestånd på olika gårdar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

La Cecinella

Cecina Mare

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

search map