Omdömen från Park Hotel Marinetta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Park Hotel Marinetta

Läs personliga omdömen av Park Hotel Marinetta som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Park Hotel Marinetta. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Park Hotel Marinetta

Hotellet, personalen och servicen är det absolut inget fel på - maten kan man ha delade meningar om, men fyrstjärnig var den i alla fall inte.
Frukostbuffén var god med ett stort urval, dock enformig efter en vecka.
Middagsbuffén kunde gott varit bättre, bland annat var grönsakerna stekta så man inte kände igen dem. Kostnaden per person (24 euro) kunde bättre ha använt i a la carte restaurangen i samma byggnad.
Man bör upplysa om att försäsongen är en mycket död period, hade det inte varit för att vi var där i samband med Italienska frihetsdagen (25 april), skulle staden varit fullständigt öde.
Kan tänka mig att stället hade varit riktigt läcker senare på året, omgivningarna bidrar i alla fall till det!
Vi spendera några dagar med att köra runt till olika historiska städer, vilket var mycket trevligt - Pisa, Lucca, och Volterra är perfekta för besök, men vi tycke också Livorno var värt ett besök - den var inte så turistpräglad som de andra, och man kan bland annat åka båt på kanalen, a la Venedig, säger de i Livorno.
Vi hade en härlig tur i ett läckert område, med massor av möjligheter till upplevelser.

Marina di Bibbona som semester-destination

Vi var där under försäsongen, det är för tidigt!

Park Hotel Marinetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Park Hotel Marinetta
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Typiskt italienskt saknades liggstolar.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map