Hotell i Marina di Bibbona i Toscana

Park Hotel Marinetta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här finns dessutom stora ytor att röra sig på då hotellets park är på tre hektar och sträcker sig ända ner till stranden. Detta är ett bra familjehotell där stor som liten trivs och kan koppla av till fullo, med alla bekvämligheter inom lagom avstånd.

Poolerna är ett kapitel för sig

Park Hotel Marinetta har en stor tomt och detta har man utnyttjat bra för att skapa en trivsam miljö även för de yngre gästerna. Framför allt utomhuspoolerna lockar och här finns pooler både för vuxna och barn, där barnens är uppvärmd i lågsäsong.

Poolerna som kallas Funny, ligger framför hotellet. Här finns en pool på 8x8 m där de minsta kan leka utan att störa övriga gäster och en pool på 20x10 m där de äldre barnen har lite mer yta och kan simma som i en stor pool. Dessa pooler är uppvärmda (till 28 grader) från april till mitten av juni och från mitten av september till oktober månad. I juli och augusti hålls här gratis lektioner i vattengymnastik. Poolerna som kallas Relax har ett lugnare läge i trädgården och ligger närmre stranden. De två poolerna på 24x10 m och 4x4 m är dedikerade de vuxna (från 16 år och uppåt) för en garanterad avkoppling.

Skulle du behöva komma ytterligare ner i varv kan du besöka hotellets SPA Marinetta Wellness där du har allt från inomhuspool till biosauna, aromatiska duschar mm. Du kan här även få behandlingar av olika slag, som pricken över i:et. Och för dig som däremot vill aktivera dig lite extra finns här ett gym, som du har gratis tillträde till medans barnen går på skattjakt med någon av de lekledare som håller i hotellets mini-club.

Du behöver inte korsa några vägar

Utan att behöva anstränga dig för mycket når du den sköna sandstranden, där du som hotellets gäst har 1 parasoll och 2 solstolar till ditt förfogande (på 3e raden mellan den 1/5-1/10). Önskar du plats på första eller andra raden går detta att köpa till på plats. Läget, endast ca 100 m från stranden, gör att du kan ta sköna morgon- och kvällspromenader eller löprundor längs med havet. På stranden finns en lekplats där barnen kan roa sig samt en bar, Caffè del Mare, som förser dig med förfriskningar under dagens lopp.

Autentiska smaker från Toscana

Kökscheferna lägger stor vikt på att du ska bli nöjd och belåten när du sätter dig till bords i någon av hotellets två restauranger, l'Anfora di Baratti (som serverar buffen) och l'Ombra della Sera (som erbjuder à la carte). Lokala specialiteter tillagade på traditionellt vis serveras tillsammans med goda regionala viner. Skulle glutenfri kost önskas, går det bra att meddela detta (till receptionen) i god tid innan. Här lägger man stor vikt att vara sina gäster tillmötesgående och kocken har t o m deltagit i utbildning för hantering och produktion av livsmedlen just vid Celiaki. Om du känner för en variation och pizzan står på önskelistan har du en pizzeria endast 300 m bort, samt flera andra restauranger inom kort gångavstånd.

Läs mer om Park Hotel Marinetta

Smaka på övriga Toscana

Det finns mycket att se och upptäcka i Toscana och härifrån har du flera intressanta utflyktsmål du kan göra. Charmiga Volterra, varifrån du har härlig vy över landskapet ligger ca 43 km bort, och San Gimignano med alla sina tinnar och torn har du ca 74 km bort. Sedan har du Pisa och Siena inom lagom dagsetapper, bara för att nämna några. Du kan t o m ta båten över till Elba (som tar ca en timme) eftersom du har Piombino inom kort avstånd.

Komfortabla rum med plats för extrasäng

Hotellet har 100 rum och vi kan erbjuda olika typer. Alla är utrustade med aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar, kassafack, telefon och hårtork. Eftersom hotellet ligger i en pinjeskog har du för det mesta utsikt över de ståtliga pinjeträden. Extrabäddarna kan vara i våningssäng.

Läs om rummen på Park Hotel Marinetta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map