Villa i Marciano della Chiana i Toscana

Villa Poggio Vignacce

 
Villa Poggio Vignacce är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Poggio Vignacce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marciano della Chiana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca. 2 km. utanför den medeltida byn Marciano della Chiana ligger denna alldeles speciella stora gamla villa som nyligen blev renoverad. Villan är omgiven av två hektar trädgård med gräsmattor, cypresser, olivträd... Barn och vuxna har kort sagt mycket plats att röra sig på. I trädgården finns naturligtvis trädgårdsmöbler, grill och en pool på 14 x 7 meter.

Villa med 22 sovplatser (380 m²)
Villan ligger i två plan. På första våningen finns kök, matsal, uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng och eget badrum, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ännu två badrum.

Läs mer om Villa Poggio Vignacce

På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng som är en suite med badrum med jacuzzi, sovrum en suite med badrum, sovrum med två enkelsängar och en suite med badrum, två suite-rum med dubbelsäng, bäddsoffa för två och en suite badrum samt ett stort uppehållsrum.

Bredvid villan ligger ett annex bestående av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum. Vi kan kort summera antalet sovrum och badrum: 9 sovrum och 7 badrum.

Villan har diskmaskin, tvättmaskin, satellit-TV, dvd-spelare, mikrovågsugn, internet, strykjärn och kaffebryggare...

Dölj texten
 
 
search map