Omdömen från Podere Caggiolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Caggiolo

Läs personliga omdömen av Podere Caggiolo som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Caggiolo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt hus!

Vi hade två fina veckor i huset, som ligger i ett vackert område av Toscana. Huset fungerar fint till 8 personer. Kökket kunde absolut bli bättre ifall förbättrade både utrustningen samt rengörningen. Värdarna kom förbi varje dag, vilket vi tyckte var lite för ofta, även om det var för en god gärning.

Marciano della Chiana som semester-destination

Podere Caggiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Caggiolo
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Caggiolo

Marciano della Chiana som semester-destination

Podere Caggiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Caggiolo
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 6 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Toscana i topp

Villan i topp. Många rum och badrum. Läget är super och poolen enastående. Solstolarna skall dock uppdateras.

Rekommendationer till andra gäster

Cortona är ett måste, ligger en halv timme från huset. Restips: Om ni inte vill köra till Florens så ta tåget från Arezzo, 25 min i bil och ca en timme med ett genomgående tåg. Annars är alla små byar värda att se.

Podere Caggiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Caggiolo
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 10 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Caggiolo

Podere Caggiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Caggiolo
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En fantastisk familjeresa till Toscana

Jag har varit i huset en gång tidigare, år 2007, men denna gången var det en familjeresa med mina barn, barnbarn, syster + väninna, totalt 12 personer. Det är fjärde gången jag bokar via In-Italia och de är alltid professionella. Huset var en samlingsplats för storfamiljen om kvällarna och en bra utgångspunkt för att besöka gamla kända städer i området. Det är ett lugnt område som inte är överfyllt av turister och det finns många bra restauranger inom 15 minuters bilfärd - och prisvärda! Jag måste bara nämna Il Cantucclo di Badicorte som har både fantastisk mat och superpersonal. En i reseföljet var lite skeptisk till en början, men redan efter två dagar frågade hon när vi skulle åka tillbaka till huset nästa gång. Ägarna av huset är några fantastiska människor som hjälper till med allt du kan vänta dig.

Podere Caggiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Caggiolo
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 7 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bra ställe

Gammalt, renoverat och trevligt stenhus, med gott om plats.
Härlig trädgård och bra pool med fantastisk utsikt över landskapet och till Cortona.

Kanske var vi först på plats i år - för huset "luktade av gammalt sommarhus", och den invändiga städningen var inte bra nog. Bra att vi endast var 4 personer, dör där var inte sovplats till fler.

Vi hade trots det en riktigt härlig vecka på stället.

Rekommendationer till andra gäster

Cortona ligger nära, och är en trevlig stad som absolut är värd ett besök - det är Siena också. Altesino är en Brunello-vingård, som vi har besökt varje år, de senaste 10-12 åren.

In-Italias kommentar

Ni var inte de första gästerna på plats i år: det har varit konstant uthyrt sedan slutet av mars. Men i juni har vädret varit ovanligt regnigt, så de föregående veckans gäster har möjligen inte kunnat luftas ut - ingen ursäkt, men en förklaring.

Podere Caggiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Pratar inte engelska, men de är mycket vänliga.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Caggiolo
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hanna med sällskap från ÄLVSJÖ i Sverige bodde på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana från den 13. till den 27. juni 2009.

Hej. Har via min frus mailadress blivit ombedd att lämna en kort beskrivning av vår tid på Podere Caggiolo i marciano della chiana. Vi är mycket nöjda med allt som står inom in-italias intresse. Bemötandet och hjälpsamheten från in-italia var toppen innan avfärd. Huset överträffade våra förväntningar på alla sätt. Värdparet var supermysiga. Omgivningarna fantastiska. Det enda smolket i glädjebägaren var att flyga med ryan air. Den initiala besparingen man gör gentemot en konventionell flygbiljett står inte i paritet till besväret och obehaget under resdagarna. Dom behandlar sina passagerare som boskap, vilket är svårt att stå ut med när man reser med barn. Men, kontentan av vår tid på podere caggiolo var toppenbra!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
Erling med familj från Täby i Sverige bodde på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana från den 21. till den 28. juni 2008.

Trötta, solbrända, mätta, nöjda kom vi hem efter en veckas vistelse på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana.
Det har varit en fantastisk vecka på alla sätt och vis. Det trevliga sällskapet hade vi med oss hemifrån; Tolv personer med vana att samsas i matlagning och trevligt umgänge.

Podere Caggiolo är ett fantastiskt ställe. Vackert beläget med en härlig utsikt över det storslagna landskaper. Vid den lavendelomringade poolen förstärks detta intryck ännu mer.
På den stora gården finns många platser med skön skugga när man behöver detta. Högsta poäng!!
Poder Caggiolo ligger också bra till för dagsutflykter till platser som Florens, Sienna, Assisi samt en mängd små bergsbyar/städer. Pisa gjorde vi på hemvägen.

Boendet har fungerat bra. Ngt varmt i slutet av veckan i huset med utetemperaturer mellan 35 och 40 varje dag. Köket kunde vara bättre utrustat, t.ex knivar, skärbrädor och kaffebryggare.(En liten omodern sak) Våra "värdar" har varje dag besökt oss, diskret på morgnarna för blomvattning och rengöring av den mycket fräscha poolen, samt försett oss med det lokala vinet och dito oljan. Synd att ingen av oss kunde språket....

Alla kontakter med In-Italia har fungerat på bästa möjliga sätt.
Påminnelse om slutbetalningar, trevligt bemötande vid bokning och andra kontakter.
Jag tror jag kan säga att helhetsintrycket blev över förväntan för samtliga av oss som var med på resan. Vi kommer gärna tillbaka!!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 11 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map