Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla staden Manciano, med sina ca 7000 invånare ligger i södra Toscana nära Lazio's gräns, uppe på en höjd ca 444 m ö h. Staden har en skönt avslappad och opretentiös atmosfär och utsikten är betagande. Det bästa med ett läge som Manciano's är att staden även ligger nära den härliga kusten vid Orbetello och Porto Santo Stefano. En kombination som blir allt mer populär eftersom du då kan variera din vistelse på bästa sätt. Och närheten till Rom, ca 151 km gör att du till och med kan kombinera storstad med lantli idyll.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

En stad med traditioner

Manciano delle streghe, dove si va si vede - vilket betyder Häxornas Manciano, vart du går du ser. Det sägs att dessa ord säger de lokala till alla utomstående som har lyckan att gå igenom stadens medeltida murar. Detta uttalande har pågått i flera hundra år även om du kanske idag inte kommer att höra orden sägas - fast man vet aldrig eftersom invånarna i Manciano håller på det traditionella. Och de är så där skönt genuina där de strosar runt på gator och torg och pratar vitt och brett med sina vänner och bekanta.

Läs mer om Manciano

Här finns lite av varje

Även om staden är liten råder här en behaglig och genuin atmosfär, som är så typisk för regionen. Här finns flera restauranger/pizzeria att välja mellan samt barer. Här finns även bank, post, apotek, bensinstation, museum, turistkontor och en del småbutiker.

Dölj texten
 
 
search map