Semesterbostad i Magliano in Toscana i Toscana

Borgo Magliano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ta familjen med till Borgo Magliano och kombinera de lantliga omgivningar med möjligheten att tillbringa dagen på stranden som ligger under en halv timmes bilkörning bort.

2 km från en vacker medeltidsby

Borgo Magliano ligger på en sluttning i Maremma området i sydvästra Toscana. Vid ankomst på Borgo Magliano finner du poolområdet och restaurangen precis vid reception. Från detta område har du utsikt mot havet och över byn, som endast ligger två kilometer bort  - ett överkomligt avstånd även till fots, om du vill låta bilen stå och gå på upptäcktsfärd med alla dofter och färger som präglar Maremma här i södra Toscana. Inne i byn finner du trevliga platser och flera matställen om du vill prova något annat än den annars trevliga restaurangen på själva stället.

Ett utmärkt ställe för barnfamiljer

På Borgo Magliano finner barnen ett litet paradis: förutom pool och barnpool, som betyder glädje för barn i alla åldrar, finns det också en miniklubb med andra aktiviteter för barn över 3 år. Du kan låta dina barn leka i området då endast ställets gäster ankommer hit i bil, medan du själv kan sola i lugn och ro samt njuta den sköna utsikten..., eller ett dopp i den tredje poolen med vattenmassage. Har du lust till mer lugna omgivningar än terrassen vid poolen kan du slå dig till ro på din egna terrass vid lägenheten eller finna en skuggig plats med ännu bättre utsikt i den övre delen av stället.

Mer än bara pool

Pool är ofta en viktig del för en lyckad semester. På Borgo Magliano finner du mer än bara en pool. Wi-fi internetförbindelse finns i gemensamma utrymme. Restaurangen har vi nämnt - det organiseras ofta kvällar med grillade rätter och kvällar med specialiteter från det lokala köket i Maremma. Du kan välja att äta frukost i restaurangen i stället för att stå för den själv i din lägenhet, så länge du är tillfreds med att den serveras från kl. 08.00 till kl. 10.00. Du finner vidare tennis, gemensamt tvättrum, barservice, parkeringsplats och en duktig reception som gärna svar på frågor och hjälper till med utflykter samt inpirerar dig och din familj till att upptäcka Maremmas vinproducenter, gastronomiska upplevelser samt underhållningsmöjlighetet för de mindre resenärerna.

Bekvämma semesterlägenheter

På Borgo Magliano finns det både lägenheter med ett eller två sovrum vilket är perfekt för barnfamiljer, samt studiolägenheter för dem som reser utan barn och önskar en prisvärd lösning. Inredningen är enkel och funktionell utan att framstå som lyxig. - här kan dina barn trivas och det finns plats för alla. Dock får du både tillgång till aircondition och privat terrass / uteplats med bord och stolar. Vidare finns det TV (med några satellit kanaler) samt kokvrå med kylskåp. Den dagliga städningen är inte inkluderad i priset men ifall du önskar den kan du boka denna tjänst i receptionen vid ankomsten.

Lägenheterna på Borgo Magliano

Studiolägenhet m. terrass

Studion på ca. 34 m² som ligger på bottenplan. Den består av allrum med kokvrå och dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det en terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 1 sovrum och terrass/balkong

Tvårumslägenhet på ca. 45 m² som kan gästa upp till 4 personer. De ligger antingen på bottenplan eller eller första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. De har dessutom en terrass/balkong med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass/balkong

Trerumslägenheter på ca. 65 m² som kan gästa upp till 6 personer. De ligger antingen på bottenplan eller första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch. De har dessutom en terrass/balkong med bord och stolar.

Dubbelrum m. balkong

Rummet består av en dubbelsäng, balkong och eget badrum med toalett och dusch. Dessutom finns det aircondition och flatscreen-TV med några satellit kanaler.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Caselsa

Certaldo

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map