Semesterbostad i Magliano in Toscana i Toscana

Borgo Magliano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Borgo Magliano kan du kombinera de lantliga omgivningar med möjligheten att tillbringa dagen på stranden, som du har endast ca en halv timmes bilkörning bort. På stället finner du bekvämligheter som pool, barnpool och restaurang.

Nära en vacker medeltidsby

Borgo Magliano ligger på en sluttning i Maremma området, i sydvästra Toscana. Vid ankomst på Borgo Magliano finner du poolområdet och restaurangen precis vid receptionen. Från detta område har du utsikt mot havet och över byn, som ligger endast ett par kilometer bort  - ett överkomligt avstånd även till fots, om du vill låta bilen stå och gå på upptäcktsfärd med alla dofter och färger som präglar Maremma här i södra Toscana. Inne i byn hittar du trevliga platser och flera matställen om du vill prova något annat än den annars trevliga restaurangen på själva stället.

Ett utmärkt ställe för barnfamiljer

På Borgo Magliano finner även barnen ett litet paradis. Förutom pool och barnpool, som betyder glädje för de flesta barn i alla åldrar, finns det också en miniklubb med andra aktiviteter för barn över 3 år. Du kan låta dina barn leka i området då endast ställets gäster ankommer hit i bil, medan du själv i lugn och ro kan njuta av solen och den sköna utsikten..., eller varför inte ta ett dopp i den tredje poolen som har vattenmassage. Har du lust till lugnare omgivningar än terrassen vid poolen, kan du slå dig till ro på din egen terrass vid lägenheten eller finna en skuggig plats med en ännu bättre utsikt i den övre delen av området.

Mer än bara pool

Pool är ofta en viktig del för en lyckad semester. På Borgo Magliano finner du mer än bara en pool. Wi-fi internetförbindelse finns i de gemensamma utrymmena. Restaurangen har vi redan nämnt - det organiseras ofta grillkvällar och kvällar med specialiteter från det lokala köket i Maremma

Du kan välja att äta frukost i restaurangen i stället för att stå för den själv i din lägenhet, så länge du är tillfreds med att den serveras mellan kl. 08.00 till kl. 10.00. Utöver detta finns här tennisbana, gemensamt tvättrum, barservice, parkeringsplats och en duktig reception som gärna svar på frågor och hjälper dig med utflyktstips samt inpirerar dig och din familj till att upptäcka Maremmas vinproducenter och gastronomiska upplevelser.

Läs mer om Borgo Magliano

Du kan välja mellan rum och lägenhet

På Borgo Magliano kan du välja mellan rum, från 1-3 personer och lägenheter med ett eller två sovrum vilket är perfekt för barnfamiljer. Studiolägenheten kan passa dig som reser utan barn. Inredningen är enkel och funktionell utan att framstå som lyxig. Den dagliga städningen är inte inkluderad i priset, men går att få på förfrågan, på plats.

Läs om lägenheterna på Borgo Magliano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map