Omdömen från Villa Verde

 
Villa Verde är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Verde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Verde

Läs personliga omdömen av Villa Verde som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Verde. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt hus

Vi hade en fantastisk vecka i Villa Verde. Huset har alla de faciliteter man kan önska, inte minst ett läckert poolområde och pool. Om det blåser och vinden är åt ett visst håll, kan man höra motorvägen, även om den ligger en bit bort. Det är dock inget man tänker på.
Huset är till1 4 personer med 4 badrum, så det saknas inte plats - dock är där inte bestick till alla. Det är en detalj som ett besök på IKEA lätt hade kunnat ordna. Diskmaskinen hade också sett bättre dagar, så vi diskade för hand för att få sakerna rena.

Lucignano som semester-destination

Ett härligt område med en massa fina småstäder som man kan besöka och äta gott i. I närliggande Sinallunga finns goda inköpsmöjligheter. Kom ihåg att vara observant på miljözoner och undvik att köra in i dem. Även några av de mindre städerna har dem.

Villa Verde
Rent och fint
Gästvänlighet

Huset överlämnades till oss av en italiensk dam som inte kunde ett ord italienska, så det var lite av en utmaning. Men det gick med fäktningar och teckenspråk! :)
Placering
 
Själva boendet på Villa Verde
Villa med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Villa Verde

Vår vistelse på Villa Verde var väldigt bra. De som arbetar i huset gjorde ett fint jobb.
Det endaste vi kan anmärka på är utrustningen i köket. Dåligt med bestick, gamla oslipade knivar, grytor utan lock etc. Stolarna vid långbordet var obehagliga att sitta på. Detta borde rättas till för det är ett fint ställe, men dåligt utrustat i förhållande till priset.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns många bra restauranger i staden Lucignano.

Villa Verde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Verde
Villa med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Verde

Vi firade vårt Guldbröllop genom att bjuda ner våra 3 barn med familjer till Italien (Villa Verde). Vi hade en underbar vecka med sol och värme. Mest av allt uppskattades nog poolen då temperaturen gick upp till 32 grader.
Villan ligger bra på en höjd, men bilderna som visas på nätet stämmer inte överens med verkligheten. Det är mycket lummigare i trädgården (har vuxit upp sedan bilderna togs) och en tillbyggnad har gjorts i nedre markplan. Bilderna invändigt visar också en annan möblering. Vattentrycket i duschar och tvättställ var dåligt och behöver nog ses över. Allt detta är inga stora problem men bör uppdateras. Tyvärr talar inte värdparet engelska.
Vi njöt av våra dagar och skulle kunna tänka oss att återvända.

Hälsningar Margaretha Rapp, Vänersborg

Rekommendationer till andra gäster

Besök de små byarna runt om i Toscana men ta reda lite av deras historia här hemma. Alla är unika på sitt sätt. De flesta små restaurangerna tyckte vi var helt ok. Cortona var en mycket trevlig lite stad med ett museum från etruskerna.

Villa Verde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Verde
Villa med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 8 Vuxna, 4 Barn
Namn

Fantastiska Villa Verde :)

Har varit 14 dagar på Villa Verde nu. Fantastiskt vackert ställe. Det enda jag saknade var ett extra kylskåp. 13 personer och ett litet kylskål innebär att mycket mat inte blir kyld. Diskmaskinen kräver också en uppdatering. Annars, loungen i källaren och discorummet i källaren var perfekt för ungdomarna som var med oss. Super att det var wifi på stället. Annars: ALLT TOPP! Vi kommer tillbaka nästa sommar. Garanterat...

Rekommendationer till andra gäster

La Rocca restaurang i Lucignano.

Villa Verde
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Verde
Villa med 14 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 13 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Dorte og familie fra Kbh S boede på Villa Verde i Lucignano

Vår vistelse i Lucignano, det var en riktigt trevlig plats. Fin och bra pool med solstolar. Lucignano stad är mycket charmig.
Några av oss har tidigare hyrt hus i Frankrike och Italien och har funnit att kokkärlet inte riktigt lever upp till vad vi är vana vid hemma. Huset var bra rent när vi kom. Rummen är rymliga och fina badrum. Vi missade några rengörings grejor. När man är där i 14 dagar, så du kanske behöver bara göra lite ren.
Jag har samlat bidrag från deltagarna. Vissa har bara svarade att det var bra. Nedan finns en komplett lista över poäng för förbättringar. Det hela handlar om vad du förväntar dig. Kritiken är särskilt oroande. kök och det faktum att två av rummen var i källaren. Det verkade som en bra källare på grund av höga fönster med frostat glas.
Vi har följande.
- Kylskåp för små till 12-14 pers.
- Dålig belysning i källaren trappa.
- Dålig belysning i badrummet i källaren.
- Dålig ventilation. Luktade täppt i källaren / badrum.
- Brist duschdrapperi el. att torka upp när den sprayas med vatten vid dusch i källaren.
- Saknade toalett renare, rengöringsmedel.
- Buller från den närbelägna motorvägen.
- Hundar skäller en stor del av natten (och dag) från en "hundkoja".
Vi tror att det hade varit "stora" tillräckligt om vi alla dagar hade varit 14 pers.
Bättre trådlöst internet täckning - det var alldeles för dålig och vi betalat extra för internet!
De två cyklar var för lite och i dåligt skick - ingen luft i däcken. Cykelpump?
För en sådan stort hus / pris där det uppmuntrar många gäster var grillen under all kritik.
Sammanfattningsvis tror jag alla porslin / bestick i köket var under all kritik. Man kunde inte ens vässa bladen. Det kan inte vara oöverkomligt inköps porslin och bestick så att du kan täcka upp för alla med något liknande. Vi talade om att det fanns 17 olika typer av gafflar. Det var många. Det fanns inte att täcka upp med rätt bordsknivar och det fanns inte många teskedar.
Diskmaskinen diskade inte ordentlig eller torra. Vi fick det kontrollerade, men det hjälpte bara lite.
Mycket buller i källaren när de olika pumparna (?) Igång och sprang.
Total brist på galgar i källaren. Det är inte något man förväntar att ens behöva ta.
Avfallshantering.
Underlåtenhet att underteckna på porten med namnet - vi körde alltför långt.
















In-Italias kommentar

Vi beklagar att upplevelsen av Villaverde inte levt helt upp till förväntningarna på flera områden. Vi har under länken Praktisk information samlat ett antal sektioner, om vad som generellt kan förväntas i en vistelse i Italien. Många av de föregående kritik som nämns nedan. Bl belysning, vad förvänta sig att hitta i huset av köksartiklar , allmängiltigheten håller djur i Italien och lite om att vara i naturen, avfall, internet, mm. Dessa rekommenderar vi alla kunder att granska före avresa, så att du vet vad som väntar. http://www.in-italia.dk/ks_4.asp Det har några bra punkter som nämns här, och vi rekommenderar ägarna att köpa en större grill, inspektera tillståndet för cyklarna och överväga ett större kylskåp och ersätta diskmaskinen. Många tack för era kommentarer. Med vänlig hälsning, resekonsult Caroline Abel

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 9 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 12 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 13 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 17 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 25 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 41 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Casa Rosada

Lucignano, Toscana

Casa Clementina

Lucignano, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map