Villa i Lucignano i Toscana

Villa Martina

 
Villa Martina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Martina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fyra kilometer utanför den charmiga medeltidsstaden Lucignano ligger Villa Martina. Närmaste inköpsmöjligheter och restauranger finns i Lucignano.

Familjesamling och avkoppling vid poolkanten

Den fina villan mäter hela 500 m² och kan ta upp till 18 personer (skulle det inte räcka kan ett dussin till bo i grannvillan Villa Verde). Villan är omgiven av en stor trädgård där det växer bl.a. cypresser och olivträd. Mitt i trädgården finns också en härlig pool på 12 x 6 meter. I trädgården finns även bord, stolar och grill.

Läs mer om Villa Martina

Villa med 16/18 sovplatser:
- På villans första våning finner man ett stort kök, uppehållsrum med öppen spis, tre sovrum med dubbelsängar samt två badrum med toalett. På andra våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå med öppen spis och bäddsoffa för två, tre sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav det ena är med badkar och det andra med dusch.

Byggnaden rymmer även en självständig lägenhet bestående av en stor entré, uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng samt badrum och toalett. Villan är utrustad med tvättmaskin och diskmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Martina

Läs personliga omdömen av Villa Martina som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Martina. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa Martina

Super pool i fint område med något slitet hus

Läs mer

Villa Martina - Lucignano

Återigen en helt fantastisk semester i härliga Villa Martina. De fantastiska människorna som jobbar här har verkligen koll på saker, och är konstant uppmärksamma på om gästerna trivs. Den enda lilla utmaningen är språket, dessvärre talar ingen av oss italienska - ännu - och våra trevliga värdar dessvärre inte engelska. På grund av detta tog det ibland lite längre tid innan vi förstod varandra :). Men det var inte något problem - detta är en del av charmen med detta härliga ställe.

Den enda lilla hake vi upplevde var att vi den första veckan hade några mycket unga människor som grannar. Mycket kunde man säga om dem, men att festa det kunde de :) . Det var dock inte så bra, den äldsta i vårt sällskap var 76 år och den yngsta 9 månader. I dessa åldrar är nattsömnen extremt viktig, och dessvärre var det dåligt med den den första veckan. Den andra veckan var väldigt bra och mycket lugn då våra värdar själva bodde i grannhuset den veckan.

Jag måste ännu en gång berömma Caroline - som också denna gång att fixat allting åt oss, och som vanligt fungerade allt till punkt och pricka, tusen tack till Caroline från oss allihop.

Jag kan verkligen rekommendera In-Italia till alla andra som vill ha sin semester på det här sättet. Här kan du tryggt beställa din semester och behöver därefter inte fundera på något annat än att packa din väska och själv välja transportmedel.

Dessvärre hade vi ett rejält åskväder andra dagen/natten som gjorde så att vårt Wi-Fi slutade fungera, trist, men å andra sidan fick vi mer tid till att koppla av och njuta av den sköna poolen.

Läs mer

Bedömning av Villa Martina

Läs mer

Bedömning av Villa Martina

Läs mer

Bedömning av Villa Martina

Läs mer

Bedömning av Villa Martina

Läs mer
 
search map