Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill vara säker på att ha gott om plats inte bara för alla i familjen utan även för dina vänner, då kan titta lite närmre på detta trevliga och välutrustade hus. Det är lätt att trivas på Villa Le Rondini.

Här finns som sagt gott om plats

Villan ligger fint mitt i Toscana, endast ca. 5 km utanför den charmiga medeltidsstaden Lucignano. Huset är rymligt och dessutom ett skolexempel på den lantliga arkitekturen i detta område.

Inne i villan har det hänt lite mer de senaste 200 åren, men här finns fortfarande de klassiska bjälkarna i taket och i många av rummen är dessutom möblemanget antikt. Villan är välutrustad och har det du behöver för en trivsam vistelse. Utvändigt kan du även roa dig med bordtennis samt grilla om andan faller på.

Läs mer om Villa Le Rondini

Stor pool och fin utsikt

Från husets stora trädgård, på ca 9000 m², har du fin utsikt över landskapet. Själva poolen, med jacuzzidel, är större än vanligt, hela 6x12 m och med ett djup på 0,80-2,40 m.Då den stora vägen Siena-Betolle går i dalen nedanför villan, ska du vara inställd på att det kan förekomma visst trafikbuller, även om du inte kan se trafiken. Vi vill även uppmärksamma dig om att ägaren bor i en del av annexet och med privat ingång. Han kan på förfrågan och mot extra kostnad förbereda både frukost och typisk toskansk middag.

Komfort och trivsel

Villan är utrustad med eget trådlöst Wi-Fi, diskmaskin, tvättmaskin, mikro, kaffekokare, toaster, strykfaciliteter, vattenkokare, ugn, Sat-TV, DVD-spelare samt hårtork.

Villan är på ca 300 m². På bottenplan finns ett kök, matsal, allrum med öppen spis och badrum med dusch. En trappa (extern) upp finns en möblerad uteplats, ett allrum med pentry och öppen spis, sovrum med en dubbelsäng samt en enkelsäng och ett en-suite badrum med badkar och dusch. Här finns också ett dubbelrum med ett en-suite badrum med jacuzzi dusch, ett dubbelrum med dusch och ett dubbelrum med 3 bäddar samt ett litet badrum med dusch.

Mitt emot ligger ett annex på ca 50 m². På bottenplan finns ett dubbelrum samt ett pentry och badrum med dusch. En trappa upp finns ett dubbelrum samt en enkelsäng, pentry och badrum med jacuzzikar (nås via extern trappa).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map