Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om man vill vara säker på att få plats nog till hela familjen och till vännerna så sover man tryggt på Villa Le Rondini.

Gott om plats

Med inte mindre än 7 sovrum, 7 badrum, 3 uppehållsrum, biljardrum och mycket mer är det svårt att uppfatta detta boende som trångt. Villan ligger fint mitt i Toscana, endast ca. 5 km utanför den charmiga medeltidsstaden Lucignano. Huset är ett skolexempel på den lantliga arkitekturen i detta område. Inne i villan har det hänt lite mer de senaste 200 åren, men här finns fortfarande de klassiska bjälkarna i taket och i många av rummen är dessutom möblemanget antikt. Villan är utrustad med eget trådlöst wi-fi, diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, ugn och satellit-TV. Utvändigt kan du även roa dig med bordtennis samt grill.

Läs mer om Villa Le Rondini

Stor pool

Från husets stora trädgård har man fin utsikt över landskapet. Själva poolen är större än vanligt här, hela 14 x 6,5 meter. Då den stora vägen Siena-Betolle går i dalen nedanför villan, ska man vara inställd på att det kan förekomma visst trafikbuller, även om man inte kan se det.

Villan på Villa Le Rondini

Villa med 18 sovplatser

De hela 400 m² boyta fördelas på själva villan och ett annex. Villan ligger på tre våningsplan. På bottenvåningen finns det kök, matsal, stort vardagsrum med öppen spis och badrum. På andra våningen uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, fyra sovrum med dubbelsäng och separat badrum samt en stor altan med trädgårdsmöbler. Från andra våningen leder en trappa i trä upp till tredje våningen med ett sovrum med tre enkelsängar. Mitt emot villan ligger det stora annexet som är på två våningsplan. På bottenvåningen finns det vardagsrummet med kokvrå, sovrum med badrum och biljardrum. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, eget tekök samt badrum och ett andra sovrum med dubbelsäng, egen tekök samt badrum med jacuzzi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Caselsa

Certaldo

search map