Villa i Lucignano i Toscana

Villa Laura

 
Villa Laura är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Laura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Laura ligger på den sköna landsbygden med skön utsikt ut över det omgivande landskapet med vy till medeltidsstaden Lucignano. Ni går in till staden på ca. 10 minuter och där finner du ett stämningsfullt centrum med restauranger, kaféer och inköpsmöjligheter.

Trädgård, terrass och pool

Villan har en stor trädgård varifrån man kan njuta av utsikten. Från den härliga terrassen som vänder mot dalen Valdichiana finns en paviljong med bord, stolar och grill. Här äter ni era måltider med utsikt till de toscanska kullarna. Till sist har villan en egen pool (9 x 6 m med djup på 1,4 m).

Läs mer om Villa Laura

Villans indredning

Invändigt är villan fint inredd med hemtrevlig stil där fokus ligger på ordentliga material och komfort framför den senaste designen. Boendeytan är fördelad på två våningsplan med vardagsrum, kök med matplats och totalt tre sovrum och två badrum.

Villan på Villa Laura

Villa med 6 sovplatser

På första våningen finner man villans rymliga vardagsrum och matsal. Dessutom finns det soffgrupp med TV och öppenspis. På detta våningsplan finns även köket som är utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffemaskin och diskmaskin. Det finns dessutom en extra matplats - även här med TV och öppenspis som har direkt utgång till trädgården. Till sist finns det badrum med dusch och tvättrum med tvättmaskin. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och ett barnrum med två enkelsängar samt badrum med badkar.

Dölj texten
 
 
search map