Villa i Lucignano i Toscana

Villa Il Quadrifoglio

 
Villa Il Quadrifoglio är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Quadrifoglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Il Quadrifoglio ligger endast ca. 2 km utanför den stämningsfulla medeltidsstaden Lucignano. Här bor ni i Chiana-dalen, där den stora vita grisen av rasen Chianina, levererar köttet till de stora klassiska biffarna bistecca fiorentina.

Ett hus på landet

Villa Il Quadrifoglio har en frodig inhägnad trädgård, var en pool på 5 x 10 meter (djup från 1,20 till 1,65 meter) har byggts. I trädgården finner du dessutom bord och stolar, grill och en tvättstuga med tvättmaskin. Huset är fint inrett och råder över diskmaskin, satellit-TV, kaffebryggare samt egen värmeanläggning.

Läs mer om Villa Il Quadrifoglio

Villa med 8/10 sovplatser (ca. 180 m²):
- Villan är fördelad på två etager. På första våningen finns det ett stort uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två en-suite med kök, varifrån det är utgång till en övertäckt terrass, så kallad portico, med bord och stolar, samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar och två badrum, var den ena har toalett och badkar och den andra har toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map