Omdömen från Villa Fosca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Fosca

Läs personliga omdömen av Villa Fosca som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Fosca. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Fosca

Lucignano som semester-destination

Villa Fosca
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Fosca
Villa med 8 sängar (150 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Fosca

Villa Fosca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Fosca
Villa med 8 sängar (150 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Pia med sällskap från Älvsjö i Sverige bodde på Villa Fosca i Lucignano från den 19. juli till den 2. augusti 2008.

Resan var helt underbar! Huset Villa Fosca var sagolikt o över förväntan! De lugna omgivningarna runt huset, de trevliga människorna som skötte om huset o själva huset var helt suveränt! Poolen perfekt o underbar utsikt från pool o hus.Lucignano var en helt underbar riktig Italiensk by, fin histora, lugnt, fina restauranger, gubbar på torget o otroligt trevliga invånare.Det finns så mycket att se o uppleva i närområdet med städer o byar fullt med historia, Sienna, Florence osv, vart man än åker så är det så vackert o alla är så vänliga.Vi är supernöjda med vår resa, huset o In-italia o längtar redan tillbaka! Vi återkommer definitivt nästa år till Italien!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
Sören med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Villa Fosca i Lucignano från den 28. juni till den 12. juli 2008.

Vi hyrde Villa Fosca under två veckor i månadsskiftet juni - juli 2008 och är oerhört nöjda med vårt val av researrangör och val av hyresobjekt. Huset motsvarade alla våra förväntninger. Vi var 6 personer i "ursprungsbesättningen" plus vår schäferhund Aslan. Villan har tre separata sovrum för 2 personer vardera samt ytterligare sovmöjligheter genom en bäddsoffa i vardagsrummet. Våra två äldre flickor gästade oss under en vecka och för detta arrangemang fungerade det bra med extrabäddarna i bäddsoffan.Vi bilade ner till Italien medan de två döttrarna flög ner till Pisa där vi hämtade och lämnade dem med bil. Avstånd till Pisa är c:a 180 km.Omgivningarna var förtjusande med en underbar vy över staden Lucignano på några kilometers avstånd som dessutom belystes kvällstid och utgorde en vacker fond under middagen ute i loggian. Bil är en nödvändighet (vi bilade ner). Butiker för det nödvändigaste finns i Lucignano och ett stort köpcenter, COOP som är öppet hela dagen, finns 8 km bort i Sinalunga. Våra värdar bodde alldeles strax bakom huset och driver ett jordbruk varför en del trafik kunde höras på mornar och kvällar, men de tog så myckert hänsyn man kan begära och att tuppen börjar gala vid 7-tiden på morgonen förstärker bara den lantliga idyllen. Polen var exemplariskt ren och fräsch. Vi kunde inte önska oss bättre. Det enda vi ångrade på slutet var att vi inte satsade på att köpa till några vassa bröd- och köttknivar redan från början för besticklådan behövde kompletteras. Med det hade vi själva lätt kunnat åtgärda för ett par hundralappar. Där var vi lite för snåla i början.Tilläggas bör bara två saker: grillen var jättebra och att värmen gjorde att vi inte på långa vägar gjorde de utflykter vi hade planerat. Desto skönare var de då att ha Lucignano så nära där det finns både utsökta små restauranger, småbutiker och pitoreska gränder. Vi skulle gärna återvända och rekommenderar gärna både In-Italia och Villa Fosca.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Casa Rosada

Lucignano, Toscana

Casa Clementina

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Caselsa

Certaldo

search map