Villa i Lucignano i Toscana

Villa Fosca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är en härlig villa som erbjuder bra komfort och utsikt till det sköna toscanska landskapet. Villa Fosca ett utmärkt val för dem som önskar både spännande utflyktsmål och kunna koppla av i rogivande omgivningar.

Terrass och pool

Längs med två av villans fyra sidor löper en stor övertäckt terrass som ger skugga under dagens varmaste timmar. I trädgården finner man dessutom en härlig pool på 12 x 6 meter samt trädgårdsmöbler så man kan njuta av god mat och vin utomhus medan man tittar ut över det vackra landskapet. Skulle problem uppstå är ägaren snabbt på plats då han och frun (äldre par) bor i huset bredvid (men håller sig dock diskret för sig själv, och poolen används ej av dem). Villan är fint möblerad och innehåller bl.a. tvättmaskin och diskmaskin.

Läs mer om Villa Fosca

Villa med 8 sängar (150 m²):
- Villan är fördelad på två våningar med ingång på första våningen där man finner kök/allrum med öppen spis, stort uppehållsrum med öppen spis, en bäddsoffa för två personer samt badrum/toalett med dusch. På andra våningen finns det tre sovrum (två med dubbelsängar och ett med två enkelsängar), badrum/toalett och dusch/badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till den stora terrassen vid poolen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map