Villa i Lucignano i Toscana

Villa Fosca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är en härlig villa som erbjuder bra komfort och utsikt till det sköna toscanska landskapet. Villa Fosca ett utmärkt val för dem som önskar både spännande utflyktsmål och kunna koppla av i rogivande omgivningar.

Terrass och pool

Längs med två av villans fyra sidor löper en stor övertäckt terrass som ger skugga under dagens varmaste timmar. I trädgården finner man dessutom en härlig pool på 12 x 6 meter samt trädgårdsmöbler så man kan njuta av god mat och vin utomhus medan man tittar ut över det vackra landskapet. Skulle problem uppstå är ägaren snabbt på plats då han och frun (äldre par) bor i huset bredvid (men håller sig dock diskret för sig själv, och poolen används ej av dem). Villan är fint möblerad och innehåller bl.a. tvättmaskin och diskmaskin.

Läs mer om Villa Fosca

Villa med 8 sängar (150 m²):
- Villan är fördelad på två våningar med ingång på första våningen där man finner kök/allrum med öppen spis, stort uppehållsrum med öppen spis, en bäddsoffa för två personer samt badrum/toalett med dusch. På andra våningen finns det tre sovrum (två med dubbelsängar och ett med två enkelsängar), badrum/toalett och dusch/badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till den stora terrassen vid poolen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Fosca

Läs personliga omdömen av Villa Fosca som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Fosca. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Villa Fosca

Bedömning av Villa Fosca

Läs mer

Bedömning av Villa Fosca

Läs mer

Bedömning av Villa Fosca

Läs mer

Pia med sällskap från Älvsjö i Sverige bodde på Villa Fosca i Lucignano från den 19. juli till den 2. augusti 2008.

Resan var helt underbar! Huset Villa Fosca var sagolikt o över förväntan! De lugna omgivningarna runt huset, de trevliga människorna som skötte om huset o själva huset var helt suveränt! Poolen perfekt o underbar utsikt från pool o hus.Lucignano var en helt underbar riktig Italiensk by, fin histora, lugnt, fina restauranger, gubbar på torget o otroligt trevliga invånare.Det finns så mycket att se o uppleva i närområdet med städer o byar fullt med historia, Sienna, Florence osv, vart man än åker så är det så vackert o alla är så vänliga.Vi är supernöjda med vår resa, huset o In-italia o längtar redan tillbaka! Vi återkommer definitivt nästa år till Italien!

Läs mer

Sören med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Villa Fosca i Lucignano från den 28. juni till den 12. juli 2008.

Vi hyrde Villa Fosca under två veckor i månadsskiftet juni - juli 2008 och är oerhört nöjda med vårt val av researrangör och val av hyresobjekt. Huset motsvarade alla våra förväntninger. Vi var 6 personer i "ursprungsbesättningen" plus vår schäferhund Aslan. Villan har tre separata sovrum för 2 personer vardera samt ytterligare sovmöjligheter genom en bäddsoffa i vardagsrummet. Våra två äldre flickor gästade oss under en vecka och för detta arrangemang fungerade det bra med extrabäddarna i bäddsoffan.Vi bilade ner till Italien medan de två döttrarna flög ner till Pisa där vi hämtade och lämnade dem med bil. Avstånd till Pisa är c:a 180 km.Omgivningarna var förtjusande med en underbar vy över staden Lucignano på några kilometers avstånd som dessutom belystes kvällstid och utgorde en vacker fond under middagen ute i loggian. Bil är en nödvändighet (vi bilade ner). Butiker för det nödvändigaste finns i Lucignano och ett stort köpcenter, COOP som är öppet hela dagen, finns 8 km bort i Sinalunga. Våra värdar bodde alldeles strax bakom huset och driver ett jordbruk varför en del trafik kunde höras på mornar och kvällar, men de tog så myckert hänsyn man kan begära och att tuppen börjar gala vid 7-tiden på morgonen förstärker bara den lantliga idyllen. Polen var exemplariskt ren och fräsch. Vi kunde inte önska oss bättre. Det enda vi ångrade på slutet var att vi inte satsade på att köpa till några vassa bröd- och köttknivar redan från början för besticklådan behövde kompletteras. Med det hade vi själva lätt kunnat åtgärda för ett par hundralappar. Där var vi lite för snåla i början.Tilläggas bör bara två saker: grillen var jättebra och att värmen gjorde att vi inte på långa vägar gjorde de utflykter vi hade planerat. Desto skönare var de då att ha Lucignano så nära där det finns både utsökta små restauranger, småbutiker och pitoreska gränder. Vi skulle gärna återvända och rekommenderar gärna både In-Italia och Villa Fosca.

Läs mer

Bedömning av Villa Fosca

Läs mer
 
search map