Omdömen från Villa Campoleone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Campoleone

Läs personliga omdömen av Villa Campoleone som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Campoleone. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart hus

Härlig villa

Lucignano som semester-destination

Villa Campoleone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Campoleone
Villa med 8/9 sängar (130 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Christer och sällskap från ÅKERSBERGA i Sverige bodde på Villa Campoleone i Lucignano från den 19. till den 26. juli 2008.

Vi är generellt väldigt nöjda. Boendet på Campoleone i Lucignano var perfekt även om det var ren tur att vi hittade dit på små grusvägar mitt i natten... Huset, standarden, poolen och omgivningarna levde verkligen upp till förväntningarna. Trevligt att "värdfamiljen" fanns på plats och tog emot trots den sena timmen och att det stod en korg med det nödvändigaste på köksbordet. Det kan vara bra att påminna gäster som kommer sent på lördagar att "allt" är stängt på söndagar. Det blir svårt att hitta matvaror när boendet ligger långt ute på landet och inte i någon stad/större by. A1:ans "Auto-Grill" är ett alternativ men väldigt dyrt och begränsat utbud och om man inte vet detta innan och stannar till på vägen dit är det långt tillbaka...

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map