Villa i Lucignano i Toscana

Villa Campoleone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tre kilometer utanför den förtjusande medeltidsstaden Lucignano ligger Villa Campoleone mitt i en stor trädgård med privat pool på 12 x 6 meter, trädgårdsmöbler och grill. Villan är välmöblerad och har all modern komfort såsom tvättmaskin, diskmaskin och satellit-TV.

Du har stor privathet

Då villan ligger upp till en liten ekskog (i olika nivåer) har du i högsta grad lugn och ro samtidigt som du kan gå in till stadens centrum där du finner diverse inköpsmöjligheter, caféer och restauranger.

Läs mer om Villa Campoleone

Villa med loft

På bottenplan har du ett rymligt allrum med öppen spis, kök, ett sovrum med två enkelsängar, två dubbelrum varav ett med ett s.k. ensuite badrum samt badrum med dusch. På loftet som nås med en spiraltrappa har du ett dubbelrum med möjlighet att ta en extrasäng, badrum med dusch.

Villan är utrustad med mikro, frys, strykfaciliteter, diskmaskin, ugn, DVD och CD spelare, italiensk kaffekokare samt vanlig kaffekokare, toaster, Wi-Fi, fläktar. På loftet kan du få aircondition på förfrågan och mot en avgift. Hårtork finns. Grillmöjligheter finns samt bordtennis.

Villan på Villa Campoleone

Villa med 8/9 sängar (130 m²)

Villan är på 130 kvm och är fördelad på två våningar. På första våningen har man ett stort och ljust uppehållsrum med öppen spis, kök, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum / toaletter det ena med badkar och det andra med dusch och ligger ensuite med ett av sovrummen. Man kommer upp till andra våningen via en spiraltrappa och här finner man ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet för en extra säng samt badrum / toalett med dusch. Utanför uppehållsrummet finns det en övertäckt terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Campoleone

Läs personliga omdömen av Villa Campoleone som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Campoleone. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart hus

Härlig villa

Läs mer

Christer och sällskap från ÅKERSBERGA i Sverige bodde på Villa Campoleone i Lucignano från den 19. till den 26. juli 2008.

Vi är generellt väldigt nöjda. Boendet på Campoleone i Lucignano var perfekt även om det var ren tur att vi hittade dit på små grusvägar mitt i natten... Huset, standarden, poolen och omgivningarna levde verkligen upp till förväntningarna. Trevligt att "värdfamiljen" fanns på plats och tog emot trots den sena timmen och att det stod en korg med det nödvändigaste på köksbordet. Det kan vara bra att påminna gäster som kommer sent på lördagar att "allt" är stängt på söndagar. Det blir svårt att hitta matvaror när boendet ligger långt ute på landet och inte i någon stad/större by. A1:ans "Auto-Grill" är ett alternativ men väldigt dyrt och begränsat utbud och om man inte vet detta innan och stannar till på vägen dit är det långt tillbaka...

Läs mer

Bedömning av Villa Campoleone

Läs mer

Bedömning av Villa Campoleone

Läs mer

Bedömning av Villa Campoleone

Läs mer

Bedömning av Villa Campoleone

Läs mer
 
search map