Semesterbostad i Lucignano i Toscana

La Contea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här är gott om plats för barnen att leka på samt massor av kvalitetstid med familjen omgivet av olivlundar och skön natur.

Fridfulla omgivningar

Huset är omgivet av en gräsplan och ligger för sig själv mellan olivlundar och marker med korn och majs - och i det avlägsna kan man skymta Monte Amiata.

Läs mer om La Contea

Fin placering

För att komma fram till huset tar man av från landsvägen och kör de sista 300 meterna på en grusväg, vilket betyder att man är en bit från trafiken i området. De närmsta inköpsmöjligheterna och restaurangerna hittar man i Lucignano ca. 3 km bort och i Sinaluga (ca. 10 km) hittar man ytterligare supermarkets och ett större utbud av matställen.

Tre rymliga lägenheter

Huset är uppdelat i tre nyinredda och rymliga lägenheter som bokas samlat som en privat villa. Alltså en utmärkt lösning för tre familjer som reser tillsammans, men ändå önskar lite privacy. Det finns en gemensam pool, terrass (loggia), tvättrum och utomhusgrill.

Villan på La Contea

Villa m. privat pool

Villan är delad i tre självständiga lägenheter som uthyres samlat. På första våningen finns en lägenheter som mäter ca. 55 m² som har ingång från den stora övertäckta terrassen där du säkert kommer sitta och njuta av de flesta måltider. Själva lägenheten på första våningen består av uppehållsrum med matplats där alla 12 personer kan sitta och äta tillsammans. Vidare finns det kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det två självständiga lägenheter med egna ingångar. Båda lägenheterna har uppehållsrum med litet kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch. I ett annex vid poolen finns det ytterligare ett badrum samt tvättrum med tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map