Villa i Lucignano i Toscana

La Colonia

 
La Colonia är inte tillgänglig i dagsläget
La Colonia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta självständiga hus ligger bland kullarna två kilometer utanför den charmiga lilla medeltidsstaden Lucignano som präglas av ett genuint och stämningsfullt centrum.

Trädgård med pool

Runt huset ligger en frodig trädgård som har staket hela vägen runt och var du utöver grill även finner trädgårdsmöbler och en pool på 9 x 5 meter (1,2 - 1,8 meter djup). Möblemanget är enkelt men funktionellt. Huset har ingen möjlighet för uppvärmning.

Läs mer om La Colonia

Villa med 10/12 sovplatser (ca. 180 m²):
- Villan ligger i två plan. På första våningen finns uppehållsrum med öppen spis och murad kokvrå ( fyra gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frysfack), två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett uppehållsrum med bäddsoffa för två, två sovrum med dubbelsäng varav det ena har eget privat badrum med toalett och badkar, sovrum med våningssäng och ett badrum med dusch och toalett. Det finns ingen förbindelse inomhus mellan första och andra våning. Det finns endast en trappa utomhus.

Dölj texten
 
 
search map