Semesterbostad i Lucignano i Toscana

La Casa Dipinta

 
La Casa Dipinta är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa Dipinta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lucignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger i den äldsta delen av Lucignano, som man snabbt ser på grannbyggnaderna, där den romanske kyrkan San Francesco från år 1270 och rådhuset från år 1300 ligger.

Byggnaden, som La Casa Dipinta ligger i, är från början av 1200-talet, men har naturligtvis genom århundraden genomgått en hel del förändringar. Lägenhetens inredning är lika pittoresk som dess omgivning med stor vikt på färger, det eleganta-rustika och användandet av antika möbler.

Läs mer om La Casa Dipinta

Femrumslägenhet med 5 sovplatser
Lägenheten är 160 m² stor och är fördelad på två etager med ingång från första våningen. Här finner man ett uppehållsrum med de mest spännande målade väggar och tak, som har gett lägenheten sitt namn. Notera målningarna i taket: de är från 1700-talet. Här finns också en matsal med målningar på väggar och tak, ett kök med spis med fyra gasplattor, ugn, grill, tvätt- och diskmaskin, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum - ett med dusch och ett med badkar samt en liten terrass med bord och stolar, där man kan sitta och äta och dricka och njuta av utsikten över byns tak och landskap.

OBS ! Som det framgår av beskrivelsen, finns det faktiskt sex sovplatser, men ägarna önskar inte fler än max fem personer i taget, då de menar att varken terrassen eller matsektionen har plats för fler än fem personer.

Lucignano är en drömbyn för livsnjutare, byn har inte mindre än sju restauranger, åtskilliga barer och caféer samt all den lugn och ro man kan önska sig på en semester mitt i autentiska omgivningar.

Dölj texten
 
 
search map